Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Tele Finlandin liittymät uudistuvat, rajattomat nettipaketit valikoimaan

Tele Finland

Tele Finlandin liittymät uudistuvat, rajattomat nettipaketit valikoimaan

Tiedote.
Julkaistu: 09.06.2016 klo 13:50
Julkaisija: Tele Finland

Tele Finlandin liittymävalikoima uudistuu ja laajenee, kun asiakkaat voivat valita puheliittymäänsä myös rajattoman nettipaketin. Pienempään nettikäyttöön tarkoitetut rajalliset nettipaketit säilyvät myynnissä rajattomien pakettien rinnalla.

”Tele Finlandin asiakkaissa on paljon lapsiperheitä, joissa varsinkin perheen juniorit käyttävät nettiä jatkuvasti. Toisaalta senioriasiakkaissamme on nettiä pidättyväisemmin käyttäviä asiakkaita. Kuuntelimme asiakkaitamme ja tarjoamme rajattoman vaihtoehdon sitä tarvitseville, ja toisaalta edullisella 10 gigatavun nettipaketilla vähemmän nettiä käyttävät asiakkaat eivät turhaan maksa rajattomasta netistä”, sanoo Tele Finlandin vetäjä Sonja Pihlaja. 

Puhe- ja viestipakettien valikoimassa on myös käytön mukaan hinnoiteltu vaihtoehto, jossa puheluista ja tekstiviesteistä maksetaan minuutti- ja kappalepohjaisesti. Nettivaihtoehtoja on tehokäyttäjän 100 Mbit/s nopeudesta verkon perusnopeudella toimivaan pakettiin, joka on tarkoitettu satunnaiseen käyttöön. Liittymän kuukausimaksu on edullisimmillaan 5 euroa käytön mukaan hinnoitellussa vaihtoehdossa.

Uusi valikoima tulee myyntiin 9.6. Tele Finlandin liittymiä voi hankkia verkosta osoitteesta tele.fi sekä myyntipisteiltä K-Citymarketeista. Tele Finlandin asiakkaat voivat päivittää liittymänsä Oma Liittymä-sivulla.

Liittymäuudistus tuo mukanaan myös joitakin muutoksia nykyisiin liittymiin. Muutokset tehdään asiakkaan eduksi: asiakkaan käytössä oleva nettinopeus nousee tai liittymän hintaa tarkistetaan edullisemmaksi. Liittymämuutoksista tiedotetaan kaikille asiakkaille, joita muutokset koskevat.

www.tele.fi

Lisätietoja:

Sonja Pihlaja, Tele Finland,
Puh. 040 524 8060

 

Tele Finland haluaa tehdä asiakkaiden elämästä helppoa tarjoamalla edullisia, helppokäyttöisiä ja luotettavia palveluita, jotka auttavat pysymään läheisten lähellä ja huolehtimaan arjen asioista. Välitämme asiakkaistamme aidosti, ja autamme heitä valitsemaan oikean ratkaisun jokaiseen tarpeeseen. Haluamme varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyyden viimeistä yksityiskohtaa myöten, niin pienissä kuin suurissakin asioissa. Työllistämme suoraan tai yhteistyökumppaneiden kautta yli 500 suomalaista osaajaa. Tele Finland on osa Soneraa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs