Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Tele Finland laskee matkapuhelimen käytön hintaa Euroopassa jopa 77 prosenttia

Tele Finland

Tele Finland laskee matkapuhelimen käytön hintaa Euroopassa jopa 77 prosenttia

Tiedote.
Julkaistu: 14.04.2016 klo 12:00
Julkaisija: Tele Finland

Tele Finlandin roaming- eli verkkovierailuhinnat laskevat Euroopassa. Muutoksen myötä Tele Finlandin asiakkaiden puheluiden ja netin käytön hinta halpenee Euroopassa yli 70% ja tekstaritkin 66%. Uudet hinnat tulevat voimaan 27. huhtikuuta.

”Hintamuutosten tavoitteena on rohkaista asiakkaitamme käyttämään puhelinta huolettomammin ja mahdollistaa netin sujuvampi ja laajempi käyttö myös reissussa. Muutosten myötä asiakkaiden ei tarvitse pelätä enää jättiläislaskuja. Emme aio myöskään rajoittaa liittymiemme netin nopeutta ulkomaankäytössä”, sanoo Tele Finlandia johtava Sonja Pihlaja.

Jokaisessa liittymässä on turvaa tuomassa myös ulkomaan tiedonsiirron käyttökatto, joka rajaa ulkomaan nettikäytön laskun maksimissaan 62 euroon per kuukausi. Asiakkaat voivat myös halutessaan nostaa käyttökaton rajaa tai poistaa sen kokonaan.

Hintaesimerkkejä Euroopassa reissaaville

Säästöpakettiliittymät:

Puhelut ja viestit kuluttavat samaa pakettia kuin kotimaassa, jonka lisäksi peritään roamingmaksuna:

puhelu 6,2 snt/min
viestit 2,48 snt/min


Käytön mukaan maksettava Mini-liittymä:

puhelu 13,2 snt/min
viestit 7,44 snt/viesti

Nettikäyttö Euroopassa, liittymätyypistä riippumatta:

6,2 snt/Mt

Lisää tietoa täältä: www.tele.fi/eurooppa

Lisätiedot:

Matti Eloholma, johtaja, kuluttajien liittymätuotteet, Sonera
Puh. 040 577 4608
sähköposti: etunimi.sukunimi@teliasonera.com

Teemme kaiken asiakasta ajatellen, välittävällä ja ystävällisellä asenteella. Haluamme tehdä asiakkaidemme elämästä helppoa tarjoamalla edullisia, helppokäyttöisiä ja luotettavia palveluita, jotka auttavat asiakkaitamme pysymään läheistensä lähellä ja huolehtimaan arjen asioista. Välitämme asiakkaistamme aidosti, ja autamme heitä valitsemaan oikean ratkaisun jokaiseen tarpeeseen. Haluamme varmistaa viimeistä yksityiskohtaa myöden asiakkaidemme tyytyväisyyden, niin pienissä kuin suurissakin asioissa.

Tele Finlandilla on jo yli puoli miljoonaa matkapuhelinliittymäasiakasta. Työllistämme suoraan tai yhteistyökumppaneiden kautta yli 500 suomalaista osaajaa. Tele Finland on osa TeliaSoneraa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs