Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » TDC auttaa yrityksiä torjumaan palvelunestohyökkäyksiä

TDC

TDC auttaa yrityksiä torjumaan palvelunestohyökkäyksiä

Tiedote.
Julkaistu: 10.01.2012 klo 11:19
Julkaisija: TDC

Verkkohyökkäykset ovat monelle yritykselle vakava uhka ja turvallisuusriski. Palvelunestohyökkäykset voivat tukkia tai ylikuormittaa yrityksen verkkoliikenteen ja siten vaikeuttaa ja jopa estää liiketoimintaa merkittävästi. TDC:n uusi kaikki Pohjoismaat kattava tietoturvaratkaisu TDC DoS Protection suojaa yrityksiä palvelunestohyökkäyksiltä, joita tehdään näinä päivinä yhä kasvavassa määrin kohdistetusti.

”Yksittäisten palvelunestohyökkäysten laajuus on kasvanut ja niiden toteutustapa muuttuu koko ajan monimutkaisemmaksi. Meidän tehtävämme on olla ajan tasalla ja tarjota yrityksille ratkaisuja, joilla pystytään vastaamaan jatkuvasti kehittyviin hyökkäyksiin”, toteaa TDC:n teknologiajohtaja Jorma Mellin. Mellin toimii myös useissa alan järjestöissä ja toimikunnissa, joista aukeaa laaja näköalapaikka internet-liikenteeseen ja tietoturvaan.

”Meille on kerrottu muun muassa kiristysyrityksistä, joissa on uhattu palvelunestohyökkäyksellä. Ellei yritys maksa, sen palveluun uhataan hyökätä ja siten vahingoittaa yrityksen liiketoimintaa”, kertoo Tanskan TDC:n Technical Security Chief Lars Højberg. Hänen mukaansa ainut uhreja yhdistävä tekijä on se, että niillä on toimintaa internetissä.

”Palvelunestohyökkäysten havainnointi- ja heikennyspalvelumme onkin suunnattu erityisesti asiakkaille, joiden liiketoiminta on internetin varassa”, toteaa TDC Suomen liiketoimintapäällikkö Esa Mäkitalo.

Palvelu parantaa verkon palveluiden käytettävyyttä myös mahdollisen hyökkäyksen aikana. Kun torjunta on päällä, muut tietoturvajärjestelmät, kuten palomuurit ja tunkeutumisen havainnointijärjestelmät, pystyvät toimimaan normaalisti.


”Yrityksen internetpalvelun kautta tapahtuva liiketoiminta voi jatkua näin palvelunestohyökkäyksestä huolimatta”, Mäkitalo tiivistää.

TDC seuraa säännöllisesti, kohdistuuko tietoliikenneverkkoon normaalista poikkeavia liikennöintiyrityksiä. TDC DoS Protection on verkkopohjainen ratkaisu, joka on saatavilla kaikissa 
Pohjoismaissa.

Faktaa:

DoS = Denial of Service = palvelunesto. 
Palvelunestohyökkäys on suunniteltu estämään yksittäisen palvelimen, palvelun tai jopa kokonaisen infrastruktuurin toiminta.

DDos = Distributed Denial of Service
Hajautettu palvelunestohyökkäys.

Lisätietoja:

Esa Mäkitalo, liiketoimintapäällikkö
 p. 030 994 3242
Jorma Mellin, teknologiajohtaja 
p. 030 994 4762

TDC. Yritysten operaattori, jolle palvelu on ykkösasia. 
Me TDC:llä keskitymme yritysasiakkaisiin ja tarjoamme heille paitsi liiketoimintaa tukevat telepalvelut myös markkinoiden parhaan asiakaskokemuksen. Valtakunnallinen EPSI Rating tutkimus 2010 ja 2011 vahvistivat, että TDC on teleoperaattoreiden palvelujohtaja, sillä TDC:llä on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat yritysten laajakaistapalveluissa. Parhaan palvelun varmistamiseksi TDC toimii omalla nimellään kaikissa Pohjoismaissa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2010 noin 3,5 miljardia euroa ja henkilöstöä n. 11 000. Ja vaikka olemmekin jo Suomen toiseksi suurin yritysverkkojen tarjoaja, tunnustamme nöyränä, että numerot eivät ratkaise. Tärkeintä on mutkaton yhteistyö, jossa osaavat ihmiset pistävät asiat kuntoon ja tekevät hankkeista totta. www.tdc.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs