Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Suomen Lähikauppa keskittää ICT-infraratkaisut Elisalle

Elisa Oyj

Suomen Lähikauppa keskittää ICT-infraratkaisut Elisalle

Tiedote.
Julkaistu: 01.11.2013 klo 09:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Oyj, lehdistötiedote 1.11.2013

Suomen Lähikauppa käynnistää mittavan ICT-infrastruktuurin kehittämishankkeen, jossa se uudistaa puheratkaisujen, tietoliikenteen ja IT-palveluiden kokonaisuutensa. Kattavaan Elisan ja Elisan it-liiketoimintaan keskittyvän tytäryhtiön Appelsiinin kanssa solmittuun yhteistyösopimukseen kuuluvat ICT-ratkaisut sekä konsernin pääkonttorissa että myymälöissä ympäri Suomen.

Lokakuun lopussa solmittu sopimus pitää sisällään koko konsernin perustietotekniikka- ja tietoliikennepalvelut sekä puheviestinnän ratkaisut. Elisan ja Appelsiinin yhteistyökumppani Solteq vastaa kaupan laitteiden ylläpidosta ja tuesta.

- Nyt solmittu sopimus tähtää perustietotekniikan saumattomaan toimintaan ja jatkuvaan kehittämiseen sekä vastaa entistä paremmin vaatimuksiin reaaliaikaisuudesta. Lisäksi Elisan ja Solteqin yhteistyömalli mahdollistaa palveluiden keskittämisen kahdelle toimijalle aiempien kymmenen yhteistyökumppanin sijaan, Suomen Lähikaupan tietohallintojohtaja Janne Jakola kuvailee.

Elisa uskoo, että yhdistetyllä tarjonnallaan se pystyy vastaamaan hyvin Suomen Lähikaupan toiveisiin ICT-kokonaistoimituksesta ja kehittämään Lähikaupan palveluympäristöä.

- Tarjoamme Lähikaupalle myös joustavat työkalut ja uusia tapoja kommunikointiin, minkä ansiosta he voivat toimia tehokkaammin ja palvella asiakkaitaan paremmin. Ongelmatilanteissa apu löytyy helposti yhden kontaktin kautta, johtaja Jorma Niemelä Elisalta kertoo.

Lisätiedot:

Suomen Lähikauppa, Janne Jakola, tietohallintojohtaja, 020 700 3049, janne.jakola@lahikauppa.fi

Elisa, Jorma Niemelä, johtaja, Yritysasiakkaat, Connectivity-liiketoiminta, 050 61029, etunimi.sukunimi@elisa.fi

 

Suomen Lähikauppa Oy on Suomen kolmanneksi suurin päivittäistavarakauppayritys, jolla on kaksi valtakunnallista kauppaketjua: Siwa ja Valintatalo. Kauppoja on lähes 670, henkilöstöä noin 5300 ja asiakkaina lähes kaikki suomalaiset. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2012 noin 1,0 mrd €. www.lahikauppa.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluihin keskittyvä yritys, jonka asiakkaana on 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisan palvelut tarjoavat kuluttajille uusia mahdollisuuksia viestimiseen, oppimiseen ja viihtymiseen sekä organisaatioille välineitä toimintatapojen kehittämiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Markkinajohtaja Elisa investoi Suomeen vuosittain noin 200 miljoonaa euroa. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Liikevaihto vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 3 870. Lisätietoja www.elisa.fi

 Appelsiini Finland Oy on edistyksellinen, suomalainen korkean osaamisen IT-palvelutalo, joka tuottaa monipuolisia tietotekniikan työn tuottavuus-, konsultointi-, sovelluskehitys- ja ulkoistuspalveluja. Asiantuntijapalvelut perustuvat korkeaan asiakastyytyväisyyteen, syvään teknologiaosaamiseen ja aitoon asiakaslähtöiseen toimintaan. Yhtiön pääpainoalueena on tarjota jatkuvia IT-palveluita sekä toimia pitkäaikaisena ja luotettavana kumppanina asiakkaille. Vuonna 1999 perustetun Appelsiinin liikevaihto on kasvanut vahvasti. Työntekijöitä on 300. Appelsiini on Elisan tytäryhtiö. www.appelsiini.fi.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs