Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Suomalainen Videra pääsi Ciscon sisäpiiriin

Elisa Oyj

Suomalainen Videra pääsi Ciscon sisäpiiriin

Tiedote.
Julkaistu: 18.08.2014 klo 12:38
Julkaisija: Elisa Oyj

Videoviestinnän palveluihin erikoistunut Elisan tytäryhtiö Videra on saavuttanut ensimmäisenä Suomessa Ciscon myöntämän CMSP-sertifikaatin korkeimman tason videoneuvottelupalveluilleen. Ciscon kymmenistä tuhansista globaaleista kumppaneista vain 18 muuta on saavuttanut sertifikaatin.

Ciscon videoneuvottelupalveluiden CMSP-sertifikaatti (Cloud and Managed Services Program) on aiemmin myönnetty mm. British Telecomin, AT&T:n ja Orange Business Servicen kaltaisille verkkojäteille. Videralle sertifikaatti on merkittävä: se nopeuttaa ja helpottaa videoneuvottelupalveluiden tarjoamista ja ylläpitoa globaaleille asiakkaille.

Jo tällä hetkellä Videra toimittaa videoneuvottelupalveluita lähes sataan maahan. Kohteina ovat länsimaiden lisäksi esimerkiksi kaikki Afrikan maat, Lähi-itä ja Afganistan. Yrityksen asiakkaina on suuria kansainvälisiä organisaatioita ja yrityksiä, kuten Ikea ja YK. Videran kansainvälinen osaaminen vahvistaa myös Elisan laajempaa kansainvälistymisstrategiaa.

”Strategiamme on kasvaa edelleen globaalisti, ja tässä Ciscon sertifikaatti auttaa huomattavasti. Uuden teknologian käyttöönotto, ylläpidon nopeus ja ongelmatilanteiden hoito nopeutuvat huomattavasti sertifikaatin myötä. Toimimme jatkossa tiiviissä yhteistyössä Ciscon myyntitiimin kanssa asiakkaidemme kohdemaissa”, Videran toimitusjohtaja Pasi Mäenpää kertoo.

”Ciscon CMSP-sertifikaatin saadakseen yrityksen on osoitettava ulkopuoliselle, riippumattomalle auditoijalle, että se täyttää muun muassa prosesseihin, laatuun ja infrastruktuuriin liittyvät vaatimuksemme. Harva toimija yltää niihin”, kuvailee Ciscon Suomen ja Baltian toimitusjohtaja Simo Leisti.

Vaikeasti saavutettava sertifikaatti tarjoaa huomattavia konkreettisia hyötyjä: se antaa Videralle mm. oikeuden toimittaa Ciscon videoneuvottelulaitteita globaalisti ja ostaa niitä suoraan paikallisilta Cisco-jakelijoilta. Tämä nopeuttaa Videran asiakkaiden saamaa palvelua huomattavasti, kun esimerkiksi videoneuvottelupalveluissa tarvittavia kameroita ei tarvitse tuoda tullien läpi. Sertifikaatin saaneet yritykset saavat myös muita kaupallisia etuja Ciscon partneriekosysteemissä.

Videran käyttämiä laitevalmistajia ovat Ciscon lisäksi muun muassa Polycom, Microsoft sekä Vidyo. Valmistaja ja hyödynnettävä teknologia valitaan Viderassa aina tapauskohtaisesti, asiakkaan tarpeet huomioiden.

 

Lisätietoja:

Videra, toimitusjohtaja Pasi Mäenpää, etunimi.sukunimi@videra.com, p. 050 60250

Cisco, Suomen ja Baltian toimitusjohtaja Simo Leisti, etunimi.sukunimi@cisco.com, p. 0204 7061

 

Videra on johtava visuaalisen viestinnän asiantuntijayritys. Videran palveluvalikoima kattaa videoneuvottelupalvelut, medianäyttöpalvelut sekä videoavusteiset asiakaspalveluratkaisut täysin ulkoistettuina palvelutoteutuksina. Globaalisti toimivalla Videralla on yli 10 000 palvelutoimitusta reilussa 100 maassa. Vuonna 1993 perustettu Videra työllistää tällä hetkellä yli 130 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Venäjällä. Vuodesta 2010 lähtien Videra on ollut osa Elisa-konsernia. Lisätietoja www.videra.com

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Cisco (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava verkottamista ja verkottumista edistävien innovaatioiden, palveluiden ja ratkaisujen kehittäjä. Ciscon avulla organisaatiot voivat uusin tavoin yhdistää aiemmin tietoverkkojen ulkopuolella olleita ihmisiä, tietolähteitä ja prosesseja. Näin voidaan luoda kokonaan uusia toimintamalleja ja mahdollisuuksia. Lisätietoja löytyy osoitteesta http://thenetwork.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs