Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Soneran suosituimpien liittymien kuukausimaksuun mukaan nopeaa nettiä Euroopassa

Telia

Soneran suosituimpien liittymien kuukausimaksuun mukaan nopeaa nettiä Euroopassa

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2016 klo 11:48
Julkaisija: Telia

Soneran roaming- eli verkkovierailuhinnat laskevat Euroopassa. Uudistuksen yhteydessä Soneran asiakkaille puheliittymistä tuttu Pohjolan ja Baltian etu laajenee Liikkuva Netti-liittymiin. Toisena uudistuksena kuluttaja-asiakkaamme saavat ulkomaan netin käyttöä ilman erillistä veloitusta osaksi suosituimpien puhe- ja liikkuva netti -pakettien kuukausimaksua.

Soneran puheliittymien kuukausimaksuun on jo neljä vuotta kuulunut puhe, viestit ja nettisurffaus ilman lisämaksua Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Nyt etu laajenee Liikkuva netti -liittymiin, jolloin esimerkiksi tabletilla tai läppärillä surffaaminen näissä maissa sisältyy automaattisesti liittymän kuukausimaksuun ilman lisäkuluja. Liikkuva netti on kotimaassa edelleen rajaton, ja Pohjolassa ja Baltiassa kuukausimaksuun kuuluu 2-20 gigatavua netin käyttöä.

Kuukausimaksuun kuuluu jatkossa netin käyttöä myös Euroopassa

”Asiakkaamme haluavat jatkaa puhelimen ja netin käyttöä myös ulkomailla. Meidän nopeat 4G-yhteytemme toimivat jo yli 20 Euroopan maassa, sillä haluamme asiakkaillemme nopeat yhteydet ja mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen myös reissussa. Juuri lomaltahan me haluamme jakaa tunnelmia ja kokemuksia ystäville ja kotijoukoille, ja puhelin on monesti korvaamaton apu ja turva matkoilla”, sanoo Soneran kuluttajaliiketoiminnan johtaja Jussi Salminen.

Soneran isompien liittymäpakettien kuukausimaksuun sisältyy 27.4. alkaen netin käyttöä myös muualla Euroopassa ilman lisäkuluja.

”Sisällytämme suosituimpiin liittymiin netin käyttöä Euroopassa niin, että surffaamista, navigointia, some-päivityksiä ja vaikka musiikin kuuntelua voi jatkaa myös matkalla. Asiakkaamme ovat aiemmin käyttäneet matkustaessaan tiedonsiirtoa keskimäärin noin 20 megatavua kuukaudessa. Päätimme lisätä kuukausimaksuun yli kymmenkertaisen määrän eli 300 megatavua, jolla pääsee jo mukavasti nauttimaan nopean netin käytöstä myös matkoilla”, sanoo Salminen.

Pienempien liittymäpakettien roaming-hinnoittelu perustuu edelleen enintään 2,99 € päivähintaan, mutta tuplaamme hintaan sisältyvän netin käytön määrän 100 megatavuun. Pakettihinnoittelun ansiosta asiakas tietää tarkalleen netin käytön kustannukset, eikä yllätyslaskuja pääse syntymään. Uusi Euroopan alueen datahinnoittelu alittaa selvästi EU-sääntelyn asettamat vaatimukset. Roaming-hintojen muutokset eivät vaikuta liittymien kotimaan kuukausihintoihin.

Kuluttajaliittymien Eurooppa-hinnoittelu 27.4.2016 alkaen

Sonera Sopiva L- ja XL-paketit, Liikkuva netti L- ja XL-paketit sekä Etu Plus-paketit: asiakkailla on automaattisesti käytössään netin käyttöä täysnopeudella 300 megatavua/kk. Sen loputtua asiakkaan käytössä on automaattisesti ensimmäinen 100 megatavun päiväpaketti (2,99 €).

Sonera Sopiva S- ja M-paketit, Liikkuva netti S- ja M-paketit, Sonera Yhdessä: netin käyttö enintään 2,99 €/päivä, sis. 100 megatavua netin käyttöä täysnopeudella. Ensimmäiset megatavut veloitetaan hinnalla 6,20 snt/Mt päivähintaan 2,99 € asti, sen jälkeen käyttö jatkuu 100 megatavuun asti samalla veloituksella.

Päiväpaketin hintaan sisältyvän netin käyttömäärän täytyttyä asiakas voi tilata uuden 100 megatavun roamingpaketin (2,99 €).

Puhelut ja tekstiviestit käyttävät 27.4. lähtien Euroopassa kotimaan paketteja, minkä lisäksi asiakkaalta veloitetaan roamingmaksu. Maksu on 6,20 snt/min soitetuista puheluista, 1,41 snt/min puhelun vastaanottamisesta ja 2,48 snt tekstiviestistä.

Lisätietoja uudistuksesta osoitteessa www.sonera.fi/eurooppa

Lisätiedot:

Matti Eloholma, johtaja, kuluttajien liittymätuotteet, Sonera
Puh. 040 577 4608
Sähköposti: etunimi.sukunimi@teliasonera.com

Sonera on uuden sukupolven operaattori, jonka palvelut mahdollistavat sujuvampaa arkea, valinnan vapautta ja uusia mahdollisuuksia kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille. Soneralla oli vuoden 2015 lopussa noin 4,4 miljoonaa liittymäasiakasta ja noin 3700 asiantuntijaa töissä. Sonera edistää digitalisaatiota muun muassa investoimalla vuosittain n. 200 miljoonaa euroa suomalaisten verkkoyhteyksiin. www.sonera.fi

Sonera on osa kansainvälistä TeliaSonera-konsernia. Tarjoamme toimivat ja kilpailukykyiset yhteydet ympäri maailmaa helposti ja huolettomasti. Toimintamme nojaa vastuullisen liiketoiminnan periaatteisiin. Lue lisää meistä www.teliasonera.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs