Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Soneran ja Cumulocityn uusi yhteistyö mahdollistaa ketterät IoT-asiakaskokeilut

Telia

Soneran ja Cumulocityn uusi yhteistyö mahdollistaa ketterät IoT-asiakaskokeilut

Tiedote.
Julkaistu: 25.05.2016 klo 10:00
Julkaisija: Telia

Maailman johtava teollisen internetin, Internet of Things (IoT) -alustan toimittaja Cumulocity ja Sonera ovat aloittaneet yhteistyön. Cumulocityn alusta asennetaan Soneran omaan pilviympäristöön, mikä mahdollistaa paitsi erittäin korkean tietoturvan myös nopeat asiakasratkaisut.

Yhteistyön myötä Sonera voi tarjota asiakkailleen nopeita IoT-ratkaisujen käyttöönottoja sekä jatkuvasti kehittyvän ja avoimen IoT-alustan.

Olemme luotettava kumppani, joka pystyy tuottamaan ja hallitsemaan koko IoT-arvoketjun sensorista ratkaisuun. Cumulocityn tarjoama täysin avoin IoT-ympäristö on kehittäjäystävällinen ja sen avulla Sonera voi luoda erittäin nopeita asiakaskokeiluja. Koska alusta on meidän hallinnassamme, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kattavan tuen, korkean tietoturvan sekä hybridipilviratkaisujen liittämisen IoT-kokonaisuuteen”, sanoo yritystarjoaman kehitysjohtaja Marko Lepola.

”Kumppanuuden myötä yhä useammat suomalaiset yritykset voivat rakentaa tietoturvallisia ja skaalautuvia IoT -ratkaisuja nopeammin kuin koskaan aiemmin. Cumulocityn tuomat edut mm. laitehallinnan, tietoturvan, skaalautuvuuden ja datan reaaliaikaisen analytiikan alueilla, yhdistettynä Soneran paikalliseen osaamiseen ja infrastruktuuriin, takaavat asiakkaille luotettavan ja riskittömän tavan käynnistää erilaisia IoT -hankkeita”, sanoo Cumulocityn toimitusjohtaja Jari Salminen.

Parhaimmat IoT-ratkaisut löytyvät kokeilemalla

Sonera on digitalisaation mahdollistaja ja aidosti kansainvälinen toimija, joka pystyy tuottamaan yksityiset pilvipalvelut omasta datakeskuksesta tietoturvallisesti.

”Sonera mahdollistaa erilaisten ylläpidon ja huollon prosessien automatisoinnin ja kehittämisen monipuolisesti. Pystymme esimerkiksi valvomaan likakaivoja ja viemärivesipumppaamoita siten, että voimme tuottaa hälytyksiä asiakkaalle, kun kaivo täyttyy. Alusta mahdollistaa myös sellaiset asiakasratkaisut, joilla voidaan tehdä kiinteistöjen sisäilman olosuhdemittauksia, kuljetusten seurantaa ja paikannusta, tai vaikkapa ajoneuvoratkaisujen ja huollon optimointeja”, sanoo Soneran IoT-liiketoiminnan johtaja Robert Wendelin. 

Lisätietoja:

Jari Salminen, Managing Director/Sales & Strategic Partners, Cumulocity
Puh: 044 0127575
Jari.salminen@cumulocity.com

Robert Wendelin, IoT-liiketoiminnan johtaja, Sonera
Puh: 040 302 6498
robert.wendelin@teliacompany.com

Soneran lehdistöpalvelu: puh. 02040 54000 , communications-fi@sonera.com, Soneran internetsivujen uutishuone. Voit seurata meitä myös Twitterissä, @Sonera_uutiset.

 

Sonera on uuden sukupolven operaattori, jonka palvelut mahdollistavat sujuvampaa arkea, valinnan vapautta ja uusia mahdollisuuksia kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille. Soneralla oli vuoden 2015 lopussa noin 4,4 miljoonaa liittymäasiakasta ja noin 3700 asiantuntijaa töissä. Sonera edistää digitalisaatiota muun muassa investoimalla vuosittain n. 200 miljoonaa euroa suomalaisten verkkoyhteyksiin. www.sonera.fi

Sonera on osa kansainvälistä Telia Companya. Tarjoamme toimivat ja kilpailukykyiset yhteydet ympäri maailmaa helposti ja huolettomasti. Toimintamme nojaa vastuullisen liiketoiminnan periaatteisiin. Lue lisää meistä www.teliacompany.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs