Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Sonera vie talousjohtamisen digiaikaan

Telia

Sonera vie talousjohtamisen digiaikaan

Tiedote.
Julkaistu: 31.05.2016 klo 08:00
Julkaisija: Telia

Soneran uusi digitaalinen taloushallintopalvelu tuo yrityksen taloustiedot johdon kännyköihin reaaliaikaisesti. Palvelu mahdollistaa muun muassa yrityksen laskutuksen, palkkahallinnon, kirjanpidon, pankkiliikenteen ja verotuksen hallinnoimisen tehokkaiden prosessien ja työkalujen avulla. 

Sonera vauhdittaa yritysten digitalisaatiota laajentamalla talouspalveluiden valikoimaansa. Yhtiö tuo markkinoille skaalautuvan taloushallinnon palvelun, joka mahdollistaa yrityksen johtamisen ajasta ja paikasta riippumattomasti. Palveluun kuuluu keskeisenä osana digitaalinen taloushallinnon näkymä, jonne on integroitavissa niin osto-, myynti-, matka- ja kululaskujen käsittely kuin kirjanpito ja talousraportit sekä pankki- ja veroliikennekin.

”Palvelun avulla on mahdollista puolittaa yrityksen taloushallintokustannukset kun laskujen ja muiden taloustietojen käsittelyssä siirrytään kerralla digitaaliseen aikaan. Ajantasaiset luvut ovat johdon saatavilla ympäri vuorokauden tiivistetysti mobiilisovelluksessa tai kattavasti verkkoversiossa”, sanoo Soneran Financial Services -liiketoiminnasta vastaava johtaja Rauno Väisänen.

Yritysten taloushallinnossa, laskutuksessa ja perinnässä paljon tehostamisvaraa

Sonera tarjoaa yrityksille myös laskujen välitys- ja perintäpalveluita, jotka voi yhdistää kokonaisratkaisuna taloushallintopalveluun. Laskutuksen ja perintäpalveluiden ulkoistaminen on jo tuonut merkittäviä kustannussäästöjä Soneran asiakkaille. Yrityksen toiminta tehostuu automatisoinnin ansiosta, sillä järjestelmien integroiminen yhteen palveluun vähentää yleensä toimittajien määrää. Monesti laskujen välityksestä, taloushallinnosta ja saatavien hallinnasta vastaa yrityksessä kolme eri tahoa.

”Monelle on edelleen yllätys, että Sonera tarjoaa palveluita talouden hallintaan. Lähdimme liikkeelle laskutuspalveluista, sillä siitä meillä on pitkä kokemus. Toimitamme vuodessa 25 miljoonaa laskua, joista yli 64 prosenttia on sähköisiä. Oivalsimme, että tätä digitaalisen laskutuksen huippuosaamista voisimme tarjota muillekin. Siitä oli luontevaa edetä saatavien perintään ja lopulta kaikkien talouden prosessien hallintaan”, Väisänen kertoo.

Soneran taloushallintopalvelu toteutetaan yhteistyössä Administer Oy:n kanssa, joka on Suomen johtava sähköisiin taloushallinnon palveluihin erikoistunut auktorisoitu tilitoimisto.

Lue lisää: sonera.fi/talous

Lisätietoja:

Rauno Väisänen, johtaja, Financial Services, Sonera
Puh. 0400 41 99 32
Sähköposti: etunimi.sukunimi@teliasonera.com

Liitetiedostot

Sonera on uuden sukupolven operaattori, jonka palvelut mahdollistavat sujuvampaa arkea, valinnan vapautta ja uusia mahdollisuuksia kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille. Soneralla oli vuoden 2015 lopussa noin 4,4 miljoonaa liittymäasiakasta ja noin 3700 asiantuntijaa töissä. Sonera edistää digitalisaatiota muun muassa investoimalla vuosittain n. 200 miljoonaa euroa suomalaisten verkkoyhteyksiin. www.sonera.fi

Sonera on osa kansainvälistä Telia Companya. Tarjoamme toimivat ja kilpailukykyiset yhteydet ympäri maailmaa helposti ja huolettomasti. Toimintamme nojaa vastuullisen liiketoiminnan periaatteisiin. Lue lisää meistä www.teliacompany.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs