Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Sonera rekrytoi digialan osaajia

Telia

Sonera rekrytoi digialan osaajia

Tiedote.
Julkaistu: 02.08.2016 klo 10:00
Julkaisija: Telia

Sonera rekrytoi 25 digialan osaajaa kehittämään omia ja asiakkaidensa digitaalisia kanavia ja digitaalisen liiketoiminnan mahdollisuuksia. Digiosaaminen painottuu nyt vahvasti rekrytoinneissa. Alkuvuoden aikana Sonera on rekrytoinut yli 400 eri alan osaajaa.

”Asiakkaamme digitalisoivat toimintaansa voimakkaasti, ja me haluamme tukea asiakkaitamme tässä kehityksessä. Tuottavuuden parantaminen, big datan hyödyntäminen sekä erilaiset IoT-ratkaisut liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämisessä ovat avainteemoja”, sanoo Soneran teknologiajohtaja Kalev Reiljan.

Samalla Sonera panostaa myös oman asiakaspalvelunsa kehittämiseen, jotta asiakkaat voivat entistä helpommin hoitaa asioitaan eri asiointikanavissa ja siirtyä eri kanavien välillä saumattomasti.

Soneran teknologiayksikössä auki oleviin paikkoihin haetaan digitaalisten järjestelmien kokonaishallinnasta kiinnostuneita osaajia, jotka haluavat olla mukana myös ketterissä Lean- ja Safe-mallin kehitysprojekteissa.

”Sonera on kasvun paikka, jossa jokaisella ihmisellä on merkitys digitaalisen yhteiskunnan rakentamisessa ja Suomen kilpailukyvyn ylläpitämisessä. Digiosaaminen on myös rekrytoinneissamme keskiössä riippumatta siitä, tuleeko meille töihin asiakaspalveluun, tuotekehitykseen tai analysoimaan datamassoja”, Reiljan sanoo.

Sonera tukee työntekijöidensä kehittymistä muun muassa sisäisten ja ulkoisten mentorointiohjelmien, sisäisten kehitysohjelmien sekä tehtäväkierron keinoin. Osana kansainvälistä Telia Company -konsernia Soneran tarjoamat urakehitysmahdollisuudet ulottuvat myös maamme rajojen ulkopuolelle.  Alkuvuoden aikana Sonera on rekrytoinut yli 400 eri alan osaajaa.

Lisätietoja:

Kalev Reiljan, teknologiajohtaja
Puh. 040 302 4769
Sähköposti: etunimi.sukunimi@teliacompany.com

Sonera on uuden sukupolven operaattori, jonka palvelut mahdollistavat sujuvampaa arkea, valinnan vapautta ja uusia mahdollisuuksia kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille. Soneralla oli vuoden 2015 lopussa noin 4,4 miljoonaa liittymäasiakasta ja noin 3700 asiantuntijaa töissä. Sonera edistää digitalisaatiota muun muassa investoimalla vuosittain noin 200 miljoonaa euroa suomalaisten verkkoyhteyksiin. www.sonera.fi

Sonera on osa kansainvälistä Telia Companya. Tarjoamme toimivat ja kilpailukykyiset yhteydet ympäri maailmaa helposti ja huolettomasti. Toimintamme nojaa vastuullisen liiketoiminnan periaatteisiin. Lue lisää meistä www.teliacompany.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs