Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Sonera maksaa takaisin lankapuhelinliittymien liittymämaksuja Turun alueella

Sonera maksaa takaisin lankapuhelinliittymien liittymämaksuja Turun alueella

Julkaistu: 01.12.2008 klo 12:53
Julkaisija:

Sonera maksaa asiakkailleen takaisin entisten Aurian Ostoliittymien liittymämaksut. Vuoden 2009 alusta alkaen yhtiö soveltaa Osto- ja Ykkösliittymiin samoja ehtoja kuin muihinkin Soneran lankapuhelinliittymiin.

Sonera maksaa asiakkailleen takaisin entisten Aurian Ostoliittymien liittymämaksut. Vuoden 2009 alusta alkaen yhtiö soveltaa Osto- ja Ykkösliittymiin samoja ehtoja kuin muihinkin Soneran lankapuhelinliittymiin. Muutos koskee noin 8 300 asiakasta Turun ympäristössä. Asiakkaiden palvelut säilyvät muutoksessa ennallaan.
Sonera palauttaa asiakkailleen entisten Aurian Ostoliittymien liittymämaksut, jotka on aikoinaan peritty liittymää hankittaessa. Ostoliittymän liittymämaksu on 134,55 euroa (800 markkaa) liittymältä ja se maksetaan kertakorvauksena 28.2.2009 mennessä.

Auria-yrityskaupan myötä Soneralle aikoinaan siirtyneiden Osto- ja Ykkösliittymien ehdot ja hinnoittelu ovat poikenneet Soneran muista lankapuhelinliittymistä. Näihin lankapuhelinliittymiin sovelletaan 1.1.2009 alkaen Sonera Puhelinliittymien ehtoja ja samalla kuukausimaksut nousevat samalle tasolle kuin muilla Soneran asiakkailla. Kuukausimaksu vaihtelee asuinpaikan mukaan.

"Noudatamme samaa liittymämaksun palautuskäytäntöä kuin aiemmin vastaavissa tilanteissa. Tavoitteemme on tällä toimenpiteellä saattaa kaikkien Soneran asiakkaiden lankapuhelinliittymät samanarvoiseen asemaan", sanoo TeliaSoneran Suomen kiinteän verkon puhepalveluista vastaava johtaja Eila Rummukainen.

Osto- ja Ykkösliittymiä asiakkailla on käytössä pääasiassa Turussa ja Kaarinassa, mutta myös esimerkiksi Rymättylässä ja Yläneellä. Asiakkaiden palvelut säilyvät muutoksessa ennallaan.


Lisätietoja:

Johtaja Eila Rummukainen, TeliaSonera, Broadband Services Finland, Telecom Services
Puhelin: 0400 620 120
Sähköposti: etunimi.sukunimi@teliasonera.com

 

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs