Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Slushiin osallistuu 125 elisalaista

Elisa Oyj

Slushiin osallistuu 125 elisalaista

Tiedote.
Julkaistu: 09.11.2015 klo 13:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa on yksi startup-tapahtuma Slushin pääyhteistyökumppaneista ja lähettää tapahtumaan 125 työntekijäänsä. Elisa myös rekrytoi Slushissa uusia työntekijöitä ja tekee tapahtumasta sisältöjä.

Elisa on yksi startup-tapahtuma Slushin pääyhteistyökumppaneista ja lähettää tapahtumaan 125 työntekijäänsä. Slushissa elisalaiset tutustuvat startupeihin, seuraavat esityksiä ja osallistuvat keskusteluihin.

– Digitalisoituminen sekä luo uusia mahdollisuuksia olemassa oleville yrityksille että mahdollistaa uusien yritysten syntymisen. Elisa on mukana tukemassa suomalaista ja globaalia kasvua. Lisäksi haluamme löytää parhaat mahdolliset kumppanit. Slush on erinomainen paikka löytää kumppaneita, sanoo viestintäjohtaja Katiye Vuorela.

Esimerkiksi viime vuoden Slushissa Elisa löysi RePackin. Sadat uudet Elisa Viihde -palvelun asiakkaat saavat loppuvuoden aikana palveluun sisältyvän digiboksin RePack-pakkauksessa. Pakkaus palautetaan ja käytetään uudelleen.

Elisa on tehnyt jo pitkään tiivistä yhteistyötä startupien kanssa, mutta toimintaa on nyt tehostettu. Elokuussa Elisaan perustettiin startup-tiimi, mikä helpottaa startup-yritysten hakeutumista yhteistyöhön Elisan kanssa.Elisa rekrytoi Slushissa

Elisalla on Slushissa myös rekrytointipiste, jossa Elisan rekrytiimi on paikalla koko Slushin ajan. Slushin yhteydessä Elisa pyrkii löytämään uusia kykyjä yli kymmeneen auki olevaan tehtävään. Nyt haetaan erityisesti ohjelmistokehittäjiä, mutta myös nousevia kykyjä Elisan Future ICT leaders -trainee-ohjelmaan. 

 – Meillä on auki vakituisia paikkoja, mutta myös trainee-ohjelma on näköalapaikka, jossa pääsee tutustumaan laajasti koko Elisaan, toimialaan ja uusien palveluiden kehittämiseen. Monet traineet ovat jatkaneet myöhemmin Elisassa muissa tehtävissä. Lähdemme Slushiin innolla, sillä se on juuri oikea paikka löytää sellaisia kykyjä, joita nyt tarvitsemme. Haemme ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita tulevaisuuden palveluiden kehittämisestä, kykenevät toimimaan ketterästi ja haluavat olla mukana muuttamassa maailmaa, kertoo Vuorela.


Slush-sisältöjä 125 silmäparin voimin

– 125 silmäparia tekee Slushissa havaintoja mielenkiintoisista yrityksistä, asioista ja ilmiöistä. Näiden havainnoitsijoiden lisäksi meitä on reilun viiden hengen tiimi työstämässä näistä havainnoista sisältöjä, joiden uskomme kiinnostavan yritys- ja kuluttajaliiketoiminnan asiakkaitamme, kertoo viestintäjohtaja Vuorela.

Yritysasiakkaita kiinnostavia sisältöjä julkaistaan hub.elisa.fi –osoitteessa, ja kuluttajaliiketoiminnan asiakkaille suunnatut sisällöt löytyvät Elisa.netista.

Slushissa julkaistaan myös puoli vuotta kestäneen Elisan innovaatiokilpailun voittaja. Elisa IoT Innovation Challenge -kilpailussa yritykset ovat innovoineet ja toteuttaneet uudenlaisia verkottuneita laitteita ja IoT-sovelluksia. Parhaan tuotteen toteuttanut yritys palkitaan torstaina 50 000 euron pääpalkinnolla.


Lisätietoja:
Elisa Oyj/Mediadesk, p. 050 305 1605, mediadesk@elisa.fi

Tiedotteessa mainitut sivustot:
Elisa.net
Hub.elisa.fi (yritysliiketoiminnan asiakkaita kiinnostavat sisällöt)

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs