Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Sipilän ja Stevensonin Rahan metsästäjät -trilleri ensimmäisenä Elisa Kirjassa

Elisa Oyj

Sipilän ja Stevensonin Rahan metsästäjät -trilleri ensimmäisenä Elisa Kirjassa

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2013 klo 12:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Suomalaisen dekkarikirjailijan Jarkko Sipilän ja yhdysvaltalaisen sijoitusmeklarin Scott Stevensonin yhdessä kirjoittama Rahan metsästäjät julkaistiin 4.4.2013 e-kirjana Elisa Kirja -palvelussa. Rahan metsästäjät on kansainvälinen trilleri rahan maailmasta: siitä, mihin pidäkkeetön voittojen tavoittelu voi johtaa ja miten kylmäverisiä ihmisiä pankkimaailman huipulla liikkuu.

Syyskuussa 2008 maailman talous romahti ja sen seurauksista kärsitään edelleen. Rahan metsästäjät on New Yorkin rahamaailman kovimpaan ytimeen sijoittuva tarina erityisesti siitä millaiset ihmiset tuhon takana olivat. Tarina alkaa kriisin keskeltä, kun loistohotellin sviitistä löytyy päähän ammuttu mies. Mutta kuka hän on ja miksi hänet tapettiin? Sen selvittämiseksi on siirryttävä vuosi taaksepäin aikaan, jolloin rahaa saattoi vielä tehdä eikä vain hävitä.

Jännityskirja on syntynyt suomalais-amerikkalaisena yhteistyönä. Toinen kirjoittaja, Wall Streetillä työskennellyt Scott Stevenson eli tätä rahamaailmaa tuohon aikaan.

- Ylisanat loppuvat tämän projektin mielenkiintoisuutta miettiessä, Jarkko Sipilä sanoo. - Scott tuntee tositapahtumat ja itse olen kehittänyt draamaa sen ympärille. Jos Takamäki-dekkarit kuvaavat realistista poliisitutkintaa, niin tässä ollaan niin lähellä New Yorkin diilereiden elämää kuin vain on mahdollista.

Crime Timen julkaisema Rahan metsästäjät on 4.4. alkaen ollut saatavana e-kirjana Elisa Kirja -palvelussa ja sen painettu versio ilmestyy myöhemmin huhtikuussa suomenkielisenä Suomessa ja englanniksi USA:ssa.

- On todella hienoa saada tällainen odotettu ja ajankohtainen teos ensimmäisenä Elisa Kirja -palveluun, iloitsee palvelujohtaja Liisa Puurunen Elisalta. – Uudenlainen tapa lukea kirjoja lähtee useimmilla käyntiin kokeilusta tai ystävän suosituksesta, mutta ehdottoman tärkeää on myös kiinnostava sisältö, joka toimii veturina e-kirjojen lukemisen aloittamiseen, hän jatkaa.

- Wall Streetin hengessä kirjan hinta oli ensimmäisen viikonlopun ajan 10 euroa ja se lähti hiljalleen nousuun pörssikurssien tavoin. Nopeimmat nappasivat ”hyvän diilin”, sillä ensimmäisten tuntien aikana myytiin 150 kirjaa, kertoo Puurunen.

Elisa Kirja on laajin suomalaisen sähköisen kirjallisuuden palvelu, josta löytyy runsas valikoima suomenkielisiä e- ja äänikirjoja sekä teoksia, joita muualta ei saa. Elisa Kirja -palvelussa kokonainen kirjahylly kulkee kätevästi mukana. Palvelun saa käyttöönsä lataamalla maksuttoman Elisa Kirja -sovelluksen tablettiin (Android tai iPad) tai älypuhelimeen (Android tai iPhone). Lisätietoja palvelusta osoitteessa www.elisa.fi/kirja

Lisätietoja: Liisa Puurunen, palvelujohtaja, Elisa Oyj, p. 050 5060285, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs