Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Sinuhe Wallinheimo perehdytti kuudesluokkalaiset reilun pelin henkeen jääkiekkotapahtumassa

Elisa Oyj

Sinuhe Wallinheimo perehdytti kuudesluokkalaiset reilun pelin henkeen jääkiekkotapahtumassa

Tiedote.
Julkaistu: 04.03.2013 klo 13:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa ja Keljonkankaan koulu järjestivät tänään Keljonkankaan koulun kuudesluokkalaisille urheiluhenkisen tapahtuman Sinuhe Wallinheimon johdolla. Wallinheimo kertoi osallistujille urheilun merkityksestä sekä kaukaloväkivallan vaaroista Keljonkankaan koulun jääkiekkokaukalossa. Sen jälkeen oppilailla oli mahdollisuus testata maalintekotaitojaan Wallinheimoa vastaan.

Tänään maantaina 4.3 klo 10.00 noin 70 jyväskyläläistä kuudesluokkalaista kokoontui Keljonkankaan koulun jäälle entisen SM-liigan eliittimaalivahti Sinuhe Wallinheimon vetämään sporttituokioon.

- Myös kouluajan ulkopuolella on mahdollista oppia tärkeitä taitoja. Harrastaminen ylipäätään opettaa asioita, joita oppitunneilla ei käsitellä. Esimerkiksi voiton ja häviön tunteen käsittelyä on mahdollista oppia joukkuelajeissa yhdessä ihan eri tavalla, kansanedustaja ja entinen jääkiekkoilija Sinuhe Wallinheimo kertoo.

Keljonkankaan koulun rehtori nostaa esiin ulkoliikunnan ja koulussa jaksamisen korrelaation.

- Ulkoliikunnalla ja fyysisellä kunnolla on merkittävä vaikutus oppilaiden jaksamisen kannalta. Liikuntaharrastuksesta saa eri tavalla virtaa myös koulutyöhön ja keskittymiskyky paranee. Lähdimme mielellämme mukaan Elisan nuorille suunnattuun tempaukseen, Keljonkankaan koulun rehtori Harri Penttinen toteaa.

Puuhamiehenä toiminut Elisan aluejohtaja Juha Peltomäki halusi nostaa tapahtumalla esiin liikuntaharrastusten merkityksen.

- Teemme Elisassa paljon erilaisia tapahtumia paikallisesti, ja tänä vuonna Elisan Aikaa olla läsnä –hankkeen myötä haluamme olla mukana nuorten arjessa. Tällä tapahtumalla halusimme nostaa esiin liikunnan ja reilun pelin merkityksen lapsille ja nuorille. On tärkeää, että lähistöltä löytyy riittävästi harrastuspaikkoja ja että aikuiset tukevat nuorten harrastusmahdollisuuksia, aluejohtaja Juha Peltomäki sanoo.

Aikaa olla läsnä on Elisan hanke, jolla Elisa on mukana tukemassa suomalaisia ja heidän lähipiiriään. Hankkeen ensisijaisena kohderyhmänä vuonna 2013 ovat lapset ja nuoret. Tavoitteenamme on lahjoittaa aikaa, rahaa tai tekoja nuorten parhaaksi. Näytämme esimerkkiä erilaisin teoin ja rohkaisemme omalla toiminnallamme kansalaisia, yrityksiä ja yhteisöjä mukaan talkoisiin. Osana Aikaa olla läsnä -hanketta Elisa on pääyhteistyökumppanina presidentti Sauli Niinistön suojelemassa Nuorten hyväksi -kampanjassa, joka pyrkii keräämään varoja nuorten hyvinvoinnin turvaamiseksi sekä herättämään yhteiskunnallista keskustelua ja mielenkiintoa nuorten arkea kohtaan.

Lisätiedot:
Sinuhe Wallinheimo, 0505120873, sinuhe.wallinheimo@eduskunta.fi
Harri Penttinen, rehtori, 0142664424, harri.penttinen@jkl.fi
Juha Peltomäki, Elisan Keski-Suomen aluejohtaja, 0505701986, juha.peltomaki@elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs