Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Samsung Galaxy S5 Neo – uutta virtaa Samsungin edelliseen lippulaivaan

Samsung Electronics Nordic

Samsung Galaxy S5 Neo – uutta virtaa Samsungin edelliseen lippulaivaan

Tiedote.
Julkaistu: 24.08.2015 klo 11:15
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsung päivittää edellisen lippulaivansa tarkemmalla kameralla ja nopeammilla yhteyksillä

Espoo 24. elokuuta, 2015 – Samsung esittelee Galaxy S5 Neon, päivitetyn version edellisestä lippulaivastaan Galaxy S5:stä. Monien käyttäjien suosikkipuhelin on varustettu 5,1-tuumaisella Full HD sAMOLED-näytöllä. Uuden mallin 16 megapikselin kamera on päivitetty valovoimaisempaan, jotta kuvista tulee parempia myös hämärässä. Puhelimen etupuolelle on vaihdettu 5 megapikselin kamera ja nyt kameratilan saa helposti auki kaksi kertaa kotinäppäintä painamalla.

– Galaxy S5 Neo on yhtä suorituskykyinen kuin edeltäjänsä, mutta päätimme päivittää yhden käyttäjien rakkaimmista asioista – kameran. Uudella kameralla tärkeät hetket saa talteen hämärämmässäkin ja selfieistä tulee entistä tarkempia, sanoo Samsungin Suomen telecom-myyntipäällikkö Antti Holopainen.  

Galaxy S5 Neossa myös tiedonsiirtonopeuksia on päivitetty ja lataukset onnistuvat nyt jopa 300 Mbps:n nopeudella. Puhelimen lataaminen on myös aiempaa helpompaa, koska vaikka uusikin malli on pölyltä ja vedeltä suojattu (IP67), ei latausliitintä ole enää peitetty suojalla.

Urheiluhulluille tärkeää on Samsungin treeniohjelma S Health. Se toimii luonnollisesti myös yhdessä tulevan Gear S2:n ja Samsungin muiden, jo markkinoilla olevien, älykellojen kanssa.


Tekniset tiedot: Samsung Galaxy S5 Neo: 5,1-tuumainen full HD sAMOLED-näyttö (1920x1080) 433 ppi. Puhelimessa on kahdeksanytiminen suoritin (Octa 1.6 GHz). Käyttöjärjestelmä Andriod 5.1 (Lollipop). 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5 GHz), BT4.0, NFC, ANT+,USB 2.0. RAM-muistia 2 GB ja 16 GB* tallennustilaa. Tukee jopa 128 GB:n microSD-muistikortteja. Mitat: 142 x 72.5 x 8.1 mm, 145 g. Akku: 2800 mAh. Galaxy S5 Neo saapuu kauppoihin syyskuun alussa. Suositushinta 499 euroa.

*Vapaana oleva tallennustila voi olla pienempi käyttöjärjestelmän tiedostojen johdosta.

 

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Antti Holopainen, Head of IM, a.holopainen@samsung.com, p. 040 803 5476

Simo Arvo, OS/G Viestintä, Simo Arvo, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, äänentoistolaitteista, älypuhelimista, tableteista, wearables-laitteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, ammattinäytöistä, SSD-levyistä, muistikorteista, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Älykoti- ja Digital Health -ratkaisumme ovat osoitus siitä, että olemme myös johtava toimija esineiden internet -tuotealueella. Palveluksessamme on 307 000 työntekijää 84 maassa ja vuotuinen myyntimme on 172 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissamme: global.samsungtomorrow.com

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs