Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Samsung Business – uudenlainen panostus yritysasiakkaisiin

Samsung Electronics Nordic

Samsung Business – uudenlainen panostus yritysasiakkaisiin

Tiedote.
Julkaistu: 19.03.2015 klo 10:45
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsung näyttää, mitä teollinen internet voi tuoda eri aloille ja esittelee monipuolisia yritysratkaisuja. 

Espoo 19. maaliskuuta 2015 – Samsung panostaa yrityksille suunnattuun tarjontaansa lanseeraamalla Samsung Business -kokonaisuuden. Uudet ratkaisut mahdollistavat tulevaisuudessa myös teollisen internetin hyödyntämisen.

– Yhä useammat yritykset pyrkivät parantamaan tuottavuuttaan teollista internetiä hyödyntävien prosessien ja ratkaisujen avulla. Samsung Business tarjoaa näille yrityksille kokonaisuuden, jonka kautta he pystyvät hyödyntämään teollisen internetin mahdollisuuksia entistä laaja-alaisemmin, kertoo Annika Roupé, Samsungin pohjoismaiden Vice President Enterprise Business Team.

Samsung Business – valmiina teolliseen internetiin

Samsung Business on Samsungin yrityksille tarkoitettujen innovatiivisten tuotteiden ja palveluiden portfolio. Se sisältää laajan valikoiman ratkaisuja vähittäiskaupan, koulutuksen, matkailun, terveydenhuollon, rahoituksen ja kuljetuksen aloille. Teollinen internet on tulossa, ja uuden palvelukokonaisuuden myötä Samsungin tuotteiden turvallisuus, laatu ja luotettavuus parantuvat entisestään.

Kiehtovia hotelli- ja ostoselämyksiä

Samsung Business tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja mukaansatempaaviin ostos- ja hotellielämyksiin. Esimerkiksi sovituskoppiin sijoitetun Mirror Solution -sovelluksen avulla asiakas näkee sovittamansa vaatteet helposti joka suunnasta. Kun hotellihuoneessa on Smart Hotel Solution, vieraat voivat suoratoistaa sisältöä puhelimestaan televisioon, ja valaistus muuttuu samalla itsestään tunnelmaan sopivaksi.

Vuorovaikutteista oppimista ja tehokasta terveydenhuoltoa

Samsungin kouluratkaisut rikastuttavat koululaisten oppimiskokemuksia tuomalla digitaalisia oppimateriaaleja mobiililaitteisiin. Terveydenhuollon ratkaisut auttavat omaishoitajia ja potilaita. Ratkaisuvalikoima sisältää esimerkiksi Mobile Cardiac Rehab -sovelluksen, jonka avulla terveydenhuollon ammattilaiset voivat tarkkailla kroonisesta sydämen vajaatoiminnasta kärsiviä potilaita reaaliajassa. Potilaan sydämeen kiinnitetty langaton BodyGuardian-sensori yhdistetään Samsung Galaxy -laitteeseen, jolloin se lähettää jatkuvasti tietoa potilaan sydämen tilasta.

Yksinkertaisempia järjestelmiä ja tehokkaampaa logistiikkaa

Samsungin päätelaitteet ja automatisoidut dokumentinhallintaratkaisut mahdollistavat entistä tehokkaamman ja personoidun asiakaspalvelun pankki- ja rahoitusalalla – turvallisuudesta tinkimättä. Logistiikassa Samsungin ratkaisut mahdollistavat reaaliaikaisen tiedon jakamisen asiakkaille entistä tehokkaammin. Esimerkiksi SMART Signage -ratkaisut tarjoavat lentomatkustajille reaaliaikaista tietoa koneiden lähtö- ja saapumisajoista luotettavasti ympäri vuorokauden.

 

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Simo Arvo, OS/G Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@osg.fi, p. 0400 630 049

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Älykoti- ja Digital Health -ratkaisumme ovat osoitus siitä, että olemme myös johtava toimija esineiden internet -tuotealueella. Palveluksessamme on 307 000 työntekijää 84 maassa ja vuotuinen myyntimme on 172 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissamme: global.samsungtomorrow.com

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs