Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Rossumin ja Apper Systemsin yhteistyö mobilisoi yritysmaailmaa

Rossum Oy

Rossumin ja Apper Systemsin yhteistyö mobilisoi yritysmaailmaa

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2013 klo 16:22
Julkaisija: Rossum Oy

Rossum Oy ja Apper Systems Oy ovat solmineet maaliskuun alussa Rossum Mobilen jälleenmyyntisopimuksen. Yhteistyön ansiosta yritykset pystyvät tarjoamaan uudenlaisia mobiileja työkaluja liike-elämän tarpeisiin entistä monipuolisemmin ja tehokkaammin. Yhteistyön kautta yritykset suuntaavat yhdessä myös kansainvälisille markkinoille.

– Rossum Mobile on uuden ajan mobiilityökalu, jonka avulla saamme liiketoimintasovellukset tableteille ja matkapuhelimiin ja näin liikkuvaa työtä tekevien käyttöön. Voimme liittää Rossum Mobilen jo olemassa oleviin ratkaisuihimme ja toisaalta hyödyntää sitä uusissa hankkeissamme. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempia ja monipuolisempia ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat kehittää omaa liiketoimintaansa ja toimia aiempaa kustannustehokkaammin, Apper Systems Oy:n toimitusjohtaja Tero Suominen kertoo.

Yritysmaailman mobiiliratkaisu Rossum Mobile uudistaa muun muassa työ- ja tuntiraportoinnin sekä matkalaskujen tekemisen.
– Selainpohjainen toiminnanohjausjärjestelmä toimii jokaisessa älypuhelimessa ja tabletissa ja sen käyttäminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Raportointi onnistuu reaaliaikaisesti suoraan kentältä, eikä papereita enää tarvitse pyöritellä. Rossum Mobile on integroitavissa eri toiminnanohjausjärjestelmiin, minkä ansiosta se mukautuu tehokkaasti paitsi yrityksen, myös sen yhteistyökumppaneiden käyttöön, Rossum Oy:n osakas Robert Kuokkanen kertoo.

Rossum Mobile on käytössä jo useassa suomalaisessa yrityksessä, kuten Empowerissa ja LMCS:ssä.
– Mobiliteetti on päivän sana, Kuokkanen toteaa. – Tabletteja ja älypuhelimia on käytetty jo vuosia kuluttajapuolella ja muun muassa erilaiset pelisovellukset ovat vallanneet jalansijaa. Ohjelmistokehityksen uusin aalto tuo peleistä tutun teknologian myös yritysmaailman käyttöön – ja syrjäyttää vähitellen vanhanaikaiset järjestelmät.

Rossum Mobilen tuotekehitys alkoi vuonna 2009. Kehitystyössä on ollut Rossumin lisäksi mukana Nokia Siemens Networks, Aalto Yliopisto ja Click Software sekä pilottiyrityksinä useita eri suomalaisen teknologiateollisuuden yrityksiä.

 

Lisätietoja:

Rossum Oy
Osakas Robert Kuokkanen
p. 040 534 8533
robert.kuokkanen@rossum.fi
www.rossum.fi

Apper Systems Oy
Toimitusjohtaja Tero Suominen
p. 050 574 8234
tero.suominen@apper.fi
www.apper.fi

 

Liitetiedostot

Rossum Oy on vuonna 1994 perustettu mobiileihin toiminnanohjausjärjestelmiin erikoistunut ohjelmistotalo, jonka liikeideana on auttaa yrityksiä välittämään työtiedot kenttähenkilöstön ja toimiston välillä nopeasti ja saumattomasti sekä jalostamaan tiedot yrityksen johdon tarvitsemaan muotoon. Monipuoliseen asiakaskuntaan kuuluu niin teleoperaattoreita kuin asennus- ja huoltoyrityksiäkin.

Apper Systems Oy keskittyy lähes 30 vuoden kokemuksella sovellus-, konsultointi- ja tietotekniikkapalveluiden toimittamiseen nykyisille ja uusille asiakkailleen. Apper Systems tarjoaa asiakkaan prosesseja ja kilpailukykyä tehostavia ratkaisuja. Toiminnan kulmakiviä ovat aito asiakaslähtöisyys, vahva menetelmä- ja ratkaisuosaaminen sekä täydellinen teknologiariippumattomuus.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs