Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Reaktor ja Elisa kehittivät yhdessä asiakkaiden kanssa Oma Elisa -verkkopalvelun

Reaktor ja Elisa kehittivät yhdessä asiakkaiden kanssa Oma Elisa -verkkopalvelun

Julkaistu: 19.03.2009 klo 09:14
Julkaisija:

Reaktor Innovations ja Elisa ovat rakentaneet Elisa Oyj:n yritys- ja henkilöasiakkaiden itsepalveluun tarkoitetun Oma Elisa -palvelun. Oma Elisaa käyttävät sadat tuhannet Elisan henkilöasiakkaat ja tuhannet yritykset. Huippuluokan itsepalveluportaalin avulla asiakkaat voivat itse hallinnoida matkapuhelin- ja laajakaistaliittymiään.

Reaktor Innovations ja Elisa ovat rakentaneet Elisa Oyj:n yritys- ja henkilöasiakkaiden itsepalveluun tarkoitetun Oma Elisa -palvelun.  Oma Elisaa käyttävät sadat tuhannet Elisan henkilöasiakkaat ja tuhannet yritykset. Huippuluokan itsepalveluportaalin avulla asiakkaat voivat itse hallinnoida matkapuhelin- ja laajakaistaliittymiään. 

Viime vuoden aikana käyttöön otetun palvelun avulla Elisan asiakkaat voivat itse esimerkiksi seurata puhelinlaskujaan sekä tilata matkapuhelin- ja laajakaistaliittymiä ja niihin liittyviä lisäpalveluita. Yritysasiakkaat voivat yhdestä osoitteesta avata ja sulkea työntekijöiden matkapuhelin- ja laajakaistaliittymiä, muokata lisäpalveluita sekä tilata matkapuhelinlaitteita.

- Oma Elisan avulla voimme tarjota asiakkaillemme uuden, helpon tavan hallinnoida liittymiään ja hoitaa asioitaan vuorokaudenajasta riippumatta. Palvelun toimivuus ja luotettavuus on varmistettu yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, kertoo Elisan Yritysasiakkaiden sähköisistä palveluista vastaava Samuli Volanen.

- Valitsimme Reaktorin kumppaniksi, koska luotimme heidän raudanlujaan tekniseen osaamiseensa ja kykyyn läpiviedä haastavia projekteja.  Valinta osui oikeaan: Reaktorin osaamisen ansiosta Oma Elisa on ollut erittäin onnistunut it-projekti. Olemme saavuttaneet tai ylittäneet asetetut tavoitteet. Lisäksi  saimme ohjelmiston tuotantoon todella nopeasti, Volanen jatkaa.

- Olemme iloisia, että pääsimme näyttämään kyntemme tässä projektissa.  Kun yhdistetään huipputiimit, osaava asiakas ja oikeat menetelmät, lopputulos ei voi olla kuin hyvä, sanoo Reaktor Innovationsin toimitusjohtaja Vesa Lauronen.

Oma Elisa -palvelu on kehitetty Agile- eli ketterillä ohjelmistokehitysmenetelmillä. Ketterillä menetelmillä pystytään varmistamaan, että ohjelmisto vastaa käyttäjien todellisia tarpeita. Oma Elisan kehitysprosessin aikana Elisan asiakkaat antoivat palvelusta palautetta, jonka pohjalta palveluun tehtiin kahden viikon välein parannuksia.

- Olemme saaneet asiakkailta tästä toimintamallista paljon kiitosta. Asiakkaiden mukaan  on poikkeuksellista, että annettu palaute näkyy verkkopalveluiden toiminnassa lähes välittömästi. Palvelua tullaan kehittämään myös jatkossa asiakkaiden tarpeiden pohjalta, Volanen toteaa.

Lisätiedot:

Reaktor Innovations, Vesa Lauronen, Puh. 045 670 9700, etunimi.sukunimi@ri.fi
Elisa Oyj, Samuli Volanen, Puh. 050 5066 472, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Reaktor Innovations on vuonna 2000 perustettu suomalainen ohjelmistoyritys. Reaktor auttaa asiakkaitaan onnistumaan vaativissa tietojärjestelmähankkeissa. Toiminnan kulmakivinä ovat alan parhaat asiantuntijat, teknologinen huippuosaaminen, korkea laatu ja halu onnistua aina. Yrityksen menestyksen taustalla ovat sitoutuneet työntekijät ja inhimilliset arvot. Reaktorin tavoitteena on olla maailman paras asiantuntijayritys. Lisätietoja www.ri.fi

Elisa on Pohjoismaiden johtava viestintäpalvelujen tuottaja ja kuuluu Euroopan 500 suurimman julkisesti noteeratun yhtiön joukkoon. Elisa toimii Pohjoismaiden lisäksi Baltian maissa ja Venäjällä. Palvelemme  alueellisesti noin 2 miljoonaa kuluttaja-asiakasta ja kansainvälisesti noin 15 000:ta yritysasiakasta tarjoamalla laajan valikoiman erilaisia liittymiä palveluineen. Välitämme ihmisille elämyksiä ja parannamme  organisaatioiden tuottavuutta verkossa. Elisa keskittyy kehittämään kuluttajille ja yritysasiakkaille ICT- ja online-palveluja. Liikevaihtomme vuonna 2008 oli 1,49 miljardia euroa. Henkilöstön määrä on noin 2 900. Elisa toimii globaalisti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja osoitteesta www.elisa.fi


Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs