Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Proact avaa maailman pohjoisimman ratkaisukeskuksen

Proact Finland Oy

Proact avaa maailman pohjoisimman ratkaisukeskuksen

Tiedote.
Julkaistu: 15.05.2014 klo 10:00
Julkaisija: Proact Finland Oy

Euroopan suurin riippumaton tallennusintegraattori Proact avaa tänään 15. toukokuuta maapallon pohjoisimman ratkaisukeskuksen Ouluun. EMC Solution Center kokoaa yhteen viimeisimmät ratkaisut tallennus- ja pilvi-infran rakentamiseen liittyen.

”Olemme toimineet Oulun alueella jo 15 vuotta ja tunnemme kattavasti paikallisen elinkeinoelämän ja julkisen sektorin tarpeet. Asiakkaat etsivät enenevässä määrin Managed Services -tyyppisiä ratkaisuja, jossa heidän tallennusympäristöstä vastataan joko kokonaan tai osittain ulkoistettuna palveluna”, kertoo Proactin Oulun myyntipäällikkö Kimmo Nurmivuori.

Nurmivuoren mukaan nyt avattu EMC Solution Center vastaa suoraan Managed Services -tarpeeseen. Esillä on myös laajasti erilaisia virtualisointiratkaisuja, joiden avulla kustannustehokas pilvi- ja tallennusinfra pystytään toteuttamaan. Keskus keskittyy Proactin merkittävimmän teknologia-kumppanin EMC:n uusimpaan teknologiaan. 

”Gartnerin ennusteiden mukaan ohjelmallisesti ohjattu palvelinkeskus on arkipäivää lähitulevaisuudessa. Ohjelmallinen ohjaus, ”Software Defined Anything (SDx)”, on yksi tämän ratkaisukeskuksen kulmakivistä, jonka virtualisoinnin jokapäiväistyminen on mahdollistanut”, IT-arkkitehti Juha-Matti Ung Proactilta kertoo.

”Perinteiset rautapohjaiset verkko- ja tallennusjärjestelmätoimittajat ovat merkittävässä määrin siirtymässä tähän maailmaan, jossa EMC on edelläkävijä. Yhteen tarkoitukseen rakennetut fyysiset laitteet korvautuvat virtuaalisilla ja ohjelmallisesti ohjatuilla palveluilla. Ne mahdollistavat yritysten nopean mukautumisen jatkuvaan ympäristön muutokseen. Proactin EMC Solution Centerissä ovat kokeiltavissa kaikki uusimmat EMC perheen (EMC, RSA ja VMware) ohjelmistopohjaiset teknologiat”, Nurmivuori Proactilta kertoo.

 

Lisätietoja:

myyntipäällikkö Kimmo Nurmivuori, Proact Finland Oy, puh. puh. 0400 521 112, kimmo.nurmivuori@proact.fi

IT-arkkitehti Juha-Matti Ung, Proact Finland Oy, puh. 044 279 9221, juha-matti.ung@proact.fi

 

Proact IT Group AB on isojen tallennuskeskeisten ratkaisujen kokonaistoimittaja. Euroopan suurimpana riippumattomana tallennusintegraattorina edustamme alan johtavia valmistajia. Toimitamme kokonaispalveluja kriittisen tiedon tallennustarpeisiin. Palveluun sisältyy laite- ja ohjelmistotoimitusten lisäksi asennus-, käyttöönotto-, integrointi-, koulutus- ja operointipalvelut. Suomen tytäryhtiöllä Proact Finlandilla työskentelee 45 henkilöä.

Proact IT Group AB -konsernin osake noteerataan NASDAQ OMX:n pohjoismaisessa pörssissä. Konsernin palveluksessa on 625 työntekijää ja se toimii Pohjoismaiden lisäksi Baltiassa, Tšekeissä, Slovakiassa, Alankomaissa, Belgiassa, Espanjassa ja Iso-Britanniassa. Konsernin liikevaihto 2013 oli noin 258 miljoonaa euroa.

www.proact.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs