Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » PPO:n henkilöstöneuvottelut päätökseen

Elisa Oyj

PPO:n henkilöstöneuvottelut päätökseen

Tiedote.
Julkaistu: 19.11.2013 klo 12:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Oyj, alueellinen lehdistötiedote 19.11.2013

Elisan ja PPO:n yhtenäistämisen suunnittelu on edennyt ja kuluttaja- ja yritysasiakasliiketoiminnoissa työskentelevän henkilöstön kanssa käydyt neuvottelut on saatu päätökseen 18.11.2013. PPO Yhtiöt sulautuu Elisaan vuoden vaihteessa, tavoitteena on palvella alueen asiakkaita entistä monipuolisemmin ja kilpailukykyisemmin.

PPO Yhtiöt Oy:n ja Viske Oy:n henkilöstön kanssa 7.10.2013 käynnistetyt yt-neuvottelut on saatu päätökseen. Neuvottelut koskivat yhtiöiden kuluttaja- ja yritysasiakasliiketoimintojen sekä tukitoimintojen henkilöstöä, yhteensä 67 henkilöä.

Neuvotteluiden tuloksena 36 henkilöä siirtyy fuusion yhteydessä Elisan palvelukseen tai jatkaa Viske Oy:n palveluksessa, ja heidän työtehtävänsä jatkuvat pääosin nykyisillä paikkakunnilla. PPO Yhtiöt Oy ja Kannuksen myymälän myymälävastaava Arto Isohanni ovat sopineet myymälän siirtymisestä Isohannin perustamalle uudelle yhtiölle, ja myymälän henkilöstö siirtyy ostajan palvelukseen ns. vanhoina työntekijöinä. Yhdeksän henkilön kohdalla on sovittu eläke- tai muusta vapaaehtoisesta järjestelystä. Henkilöstön vähennystarpeeksi täsmentyi neuvotteluissa 19 henkilöä, joiden työsuhteet päättyvät tuotannollisista syistä ja uudelleenjärjestelyistä johtuen.

- Yhtiöiden toimintojen yhtenäistämiseen liittyvät henkilöstömäärän sopeutustarpeet on käsitelty syksyn aikana PPO:n ja Visken henkilöstön kanssa hyvässä yhteistyössä, kertoo PPO Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Ari Punkkinen.

Lisätietoja: PPO Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja, Elisan aluejohtaja Ari Punkkinen, puh. 050 404 2204, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluihin keskittyvä yritys, jonka asiakkaana on 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisan palvelut tarjoavat kuluttajille uusia mahdollisuuksia viestimiseen, oppimiseen ja viihtymiseen sekä organisaatioille välineitä toimintatapojen kehittämiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Markkinajohtaja Elisa investoi Suomeen vuosittain noin 200 miljoonaa euroa. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Liikevaihto vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 3 870. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs