Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » PPO Yhtiöt Oy, Telekarelia Oy ja Kymen Puhelin Oy sulautuvat Elisaan 31.12.2013

Elisa Oyj

PPO Yhtiöt Oy, Telekarelia Oy ja Kymen Puhelin Oy sulautuvat Elisaan 31.12.2013

Tiedote.
Julkaistu: 31.12.2013 klo 09:45
Julkaisija: Elisa Oyj

Alueellinen lehdistötiedote 31.12.2013

Elisan, PPO:n, Telekarelian ja Kymen Puhelimen toimintojen yhtenäistäminen on edennyt suunnitellusti. Vuoden vaihteessa Elisaan sulautuvat PPO Yhtiöt Oy, Telekarelia Oy ja Kymen Puhelin Oy. Asiakkaille toimintojen yhtenäistäminen mahdollistaa entistä monipuolisemmat, jatkuvasti kehittyvät palvelut ja yhteydet.

Vuoden vaihteessa Elisaan fuusioituvien PPO Yhtiöt Oy:n, Kymen Puhelin Oy:n ja Telekarelia Oy:n liiketoimintakauppojen myötä Elisa vahvistaa strategiansa mukaisesti asemaansa päämarkkina-alueellaan Suomessa. Sulautumisten yhteydessä Kymen Puhelin Oy:n ja Telekarelia Oy:n osakkeenomistajista tulee Elisan osakkeenomistajia.

- Sulautumisilla ei itsessään ole vaikutusta asiakkaidemme palveluihin. Syksyn aikana aloitettua palveluiden yhdistämistä jatketaan ja kaikista palveluita koskevista muutoksista tiedotamme asiakkaitamme erikseen. Elisan ja Saunalahden palveluiden myynti on lähtenyt alueilla hyvään vauhtiin ja asiakkaat ovat ottaneet uusia palveluita innokkaasti käyttöön. Erityisen suosittuja ovat olleet Elisa Viihde, Saunalahti TuplaLaajakaista, sekä yritysten mobiili-, video- ja mediatauluratkaisut. Tuomme jatkossakin asiakkaillemme aina uusimmat, innovatiiviset palvelut, kertoo Elisan aluejohtaja Ari Punkkinen.

PPO:n tytäryhtiöt Viske Oy, BCC Finland Oy ja Gisforest Oy, sekä Kymen Puhelimen liiketoimintaa harjoittavat tytäryhtiöt KYMP Oy, Optimiratkaisut Oy ja Tansec Oy jatkavat toistaiseksi itsenäisinä, Elisan 100-prosenttisina tytäryhtiöinä omilla brändeillään.

Lisätietoja asiakastiedotteessa: www.elisa.fi/tiedotteet

Lisätietoja sulautumisista: www.elisa.fi/sulautumisilmoitukset

Lisätietoja: Elisa Oyj, aluejohtaja Ari Punkkinen, puh. 050 404 2204, etunimi.sukunimi@elisa.fi

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 3 870. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs