Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Pirkka-Pekka Peteliuksen ohjaama uusi sketsituotanto sisältöyhteistyönä Elisa Viihteessä

Elisa Oyj

Pirkka-Pekka Peteliuksen ohjaama uusi sketsituotanto sisältöyhteistyönä Elisa Viihteessä

Tiedote.
Julkaistu: 02.04.2014 klo 17:47
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Viihteessä on 14.4. alkaen katsottavissa Pirkka-Pekka Peteliuksen ohjaama uusi sketsituotanto. Tuotanto on jokaisen suomalaisen nähtävissä Elisa Viihteen nettivuokraamossa.

Elisa Viihde tuo huhtikuun puolivälissä nähtäville uuden sketsituotannon, joka on tehty yhteistyössä Tuotanto Oy Säihkyn ja Pirkka-Pekka Peteliuksen kanssa. Tuotannon ensi-ilta on Elisa Viihteessä ja Elisa Viihteen nettivuokraamossa. Kyseessä on täysin uusi tapa tehdä tv-tuotantoa Suomessa.

Tuotannon on ohjannut Pirkka-Pekka Petelius, joka nähdään myös kameran edessä. Sketsiviihteen konkari Petelius on valinnut mukaan tuotantoon nuoria, nousevia näyttelijäkykyjä.

- Sketsiä on tehty viime vuosina Suomessa vähän. On hienoa saada tehdä uusien, raikkaiden ja ennakkoluulottomien ideoitsijoiden kanssa huumoria nuorten aikuisten nykymaailmasta, Petelius sanoo.

Sketsituotannon kokonaisuudesta vastaa Tuotanto Oy Säihky, jolla on pitkä kokemus sketsiviihteen tekemisestä. Tuotantoyhtiö on tuottanut useita menestyneitä komedia-ja sketsisarjoja, kuten Ketonen & Myllyrinne ja Ranuan Kummit.

- On hienoa, että uusia julkaisukanavia avautuu perinteisen TV-jakelun rinnalle. Elisa on ennakkoluuloton ja näkemyksellinen tilaaja, joka luottaa sisältöön ja antaa uusille tekijöille mahdollisuuden, Tuotanto Oy Säihkyn vastaava tuottaja Ilmo Laevuo sanoo.

Elisa on jo aiemmin tehnyt yhteistyötä elokuvien jakelijoiden ja tuotantoyhtiöiden kanssa taatakseen asiakkailleen hyvän valikoiman. Elisa haluaa jatkossakin tukea kotimaista sisällöntuotantoa.

- Haluamme panostaa kotimaisiin sisältöihin ja tukea kotimaista sisällöntuotantoa yhdessä tv-kanavien kanssa. Näemme että tv-sarjat ja niiden fanittaminen ovat nouseva trendi. Olemme kuunnelleet asiakkaitamme: kotimainen kiinnostaa suomalaisia, sanoo liiketoimintajohtaja Kirsi Valtari Elisasta.

Uutta on myös se, että katsojat saavat vaikuttaa siihen, saako sketsituotannon 14.4. julkaistava  pilottijakso jatkoa.

- Elisa Viihteessä pystymme tekemään asioita uudella tavalla. Nyt katsojat voivat katsomisvalinnollaan vaikuttaa siihen, mitä he haluavat nähdä jatkossa. Katsomalla voi siis vaikuttaa, toteaa liiketoimintajohtaja Valtari.

Pirkka-Pekka Peteliuksen ohjaaman sketsituotannon ensi-ilta on Elisa Viihteessä 14.4., ja se on jokaisen suomalaisen maksutta katsottavissa Elisa Viihteessä ja Elisa Viihteen nettivuokraamossa.

 

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Kirsi Valtari, liiketoimintajohtaja, p. 050 506 5552, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Tuotanto Oy Säihky, Ilmo Laevuo, vastaava tuottaja, 040 900 2141, ilmo.laevuo@saihky.fi

 

Elisa Viihde on uuden ajan viihtymisen palvelu, joka vapauttaa nauttimaan tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin kun sinulle sopii. Elisa Viihde tarjoaa valtavasti tilaa ja tapoja tallentaa, uusimmat elokuvat ja eniten kotimaista sisältöä sekä monipuolisen valikoiman kanavapaketteja ja ohjelmakirjastoja. www.elisa.fi/viihde

Tuotanto Oy Säihky on kotimainen filmiyhtiö, joka on tunnettu monista menestyssarjoistaan valtakunnallisilla tv-kanavilla. Säihky toimittaa eri medioihin draamaa, dokumenttia, komediaa, tv-sarjoja ja dvd-julkaisuja. Säihky on saanut lukuisia alan palkintoja vuosien varrella. www.saihky.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs