Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Pirkanmaan Osuuskauppa tehostaa viestintää digitaalisten medianäyttöjen avulla

Elisa Oyj

Pirkanmaan Osuuskauppa tehostaa viestintää digitaalisten medianäyttöjen avulla

Tiedote.
Julkaistu: 16.05.2013 klo 11:43
Julkaisija: Elisa Oyj

Medianäytöillä halutaan nopeuttaa ja selkeyttää henkilöstöviestintää sekä tavoittaa asiakaspalvelun parissa työskentelevät henkilöt entistä paremmin. Hyvällä henkilöstöviestinnällä varmistetaan myös asiakaslupauksen pitäminen.

Yli 80 Pirkanmaan Osuuskaupan toimipisteeseen asennetaan tämän vuoden aikana digitaaliset medianäytöt. Ensimmäiset medianäytöt asennettiin keväällä Prismoihin, Sokokseen, Kodin Terra -myymälään ja Pirkanmaan Osuuskaupan pääkonttorille. Loput medianäytöt asennetaan syksyllä Sale-kauppoihin ja keskustan alueen ravintoloihin. Medianäytöt asennetaan henkilökunnan tiloihin, joista ne tavoittavat hyvin myös asiakaspalvelun parissa työskentelevät henkilöt.

-Näyttöjen avulla tavoitetaan sellaisetkin työntekijät, joilla ei ole jatkuvaa pääsyä intranetiin. Henkilökunta voi kahvitauolla helposti vilkaista ajankohtaiset asiat taukotilan medianäytöltä, Pirkanmaan Osuuskaupan henkilöstöjohtaja Tero Hassinen kertoo.

-Sisäisen viestinnän tehostaminen ja kehittäminen näkyy myös asiakkaalle. Pystymme tarjoamaan parempaa asiakaspalvelua, kun henkilökunta on tietoinen ajankohtaisista kampanjoista ja teemoista, Hassinen jatkaa.

Digitaalisten medianäyttöjen avulla viestintä on nopeampaa, selkeämpää ja tehokkaampaa. Näyttöjen päivittäminen onnistuu reaaliajassa, eikä viesti muutu matkalla. Sisällöt ovat usein myös selkeämpiä ja tiivistetympiä:

-Mietimme yhdessä asiakkaan kanssa parasta mahdollista medianäyttöjen käyttötapaa. Pelkkä näyttö ei vielä paranna viestintää, vaan toimiva konsepti ja pelisäännöt pohditaan jokaisen asiakkaan kanssa erikseen. Keräämme Pirkanmaan Osuuskaupan kanssa palautetta henkilökunnalta ja kehitämme viestintää sen perusteella edelleen, Elisan videoliiketoiminnasta vastaava johtaja Juha Urho toteaa.

Medianäyttöjen teknisestä toteutuksesta vastaa Elisan videoliiketoimintaan erikoistunut tytäryhtiö Videra Oy.

Lisätietoja:
Juha Urho, videoliiketoiminnasta vastaava johtaja, Elisa Oyj, 050 5060200, etunimi.sukunimi@elisa.fi
Tero Hassinen, henkilöstöjohtaja, Pirkanmaan Osuuskauppa, 010 767 0028, etunimi.sukunimi@sok.fi
Harri Martinmäki, toimitusjohtaja, Videra Oy, puh. 040 0684 449, etunimi.sukunimi@videra.com

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs