Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Piraattiosat mobiililaitteiden suurin riski

Pilgrim Oy

Piraattiosat mobiililaitteiden suurin riski

Tiedote.
Julkaistu: 27.06.2012 klo 10:30
Julkaisija: Pilgrim Oy

Kuluttajat ja yritykset haluavat yhä henkilökohtaisempaa huoltopalvelua

Optima Service esittelee entistä kattavamman valikoiman nopean huollon ja toimituksen palveluita. Uusi ”Optima Service -konsepti” kattaa Optima Application Development- , Optima Transport , sekä Optima Shop -palvelut.

Optima Service on matkapuhelimien, tietokoneiden ja tablettien korjaukseen erikoistunut, yli 70%:n markkinaosuudellaan Suomen suurin keskushuoltopalvelu, joka tarjoaa Suomen nopeinta palvelua mobiililaiteongelmiin. Yhtiön valtuutetun huollon piiriin kuuluvat kaikki Applen Mac -tietokoneet, iPad- ja iPod -laitteet, Elisan ja DNA:n iPhonet sekä Samsungin, Nokian, HUAWEI:n ZTE:n, LG:n mobiililaitteet, tabletit, nettitikut ja lisälaitteet.

Yhtiön tehtävänä on ylläpitää mobiililaite-ekosysteemiä ja varmistaa ettei tämä horju esimerkiksi piraattiosien tai virusten tuomien riskien johdosta. Huoltoprosessin on oltava nopea ja huoltopalvelun on kyettävä rakentamaan uusia palvelukokonaisuuksia jotka tukevat tätä ekosysteemiä.

”Näemme käsittelemiemme laitteiden tietyt ongelmat mahdollisesti jopa selvemmin kuin laitevalmistajat itse. Teknologinen kehitys on niin nopeaa, että laitevalmistajien on joskus vaikea pysyä laitteiden ongelmissa mukana,” toteaa Optima Service Oy:n myyntipäällikkö Samu Uusi-Heikkilä.

Suomessa käytössä oleva mobiiliteknologia on maailman huipputasoa, mutta huoltopalveluiden kirjo on laadultaan hyvin vaihtelevaa. Optima Service edustaa huoltopalvelun huippuosaamista, missä vahva teknologiaosaaminen yhdistyy kykyyn helpottaa kuluttajien arkea. Kuluttajien ajasta käydään kovaa kilpailua ja menestyäkseen huoltopalvelun tulee olla helppokäyttöinen ja tuottaa selvää lisäarvoa käyttäjille.

”Säilyttääksemme johtavan markkina-asemamme meidän on pystyttävä kehittymään jopa valmistajia nopeammin”, Uusi-Heikkilä linjaa.

Liki 30 000 huollettua puhelinta kuukaudessa

”Kuluttajat ja yritysasiakkaat haluavat ongelmiinsa yhä henkilökohtaisempaa palvelua. Huollamme kuukaudessa liki 30 000 laitetta. Huoltopalvelu tarjoaa nopean palvelukanavan. Jälleenmyyjille kuluttajia lähellä oleva palvelu puolestaan tarjoaa huomattavan kilpailuedun”, sanoo Optima Service Oy:n varatoimitusjohtaja Juha Pitkänen.

Laitteet huolletaan valmistajien ohjeiden mukaisesti ja valmistajien hyväksymillä mittalaitteilla ja työkaluilla.
”Yli 10 vuoden kokemuksemme takaa korkeatasoisen korjauslaadun. Verkkosivuilta asiakkaamme saavat reaaliaikaista tietoa palveluista, toimituksista sekä hinnoista. Sivuilta löytyy myös kätevä seurantapalvelu, josta voi seurata oman huoltotyönsä etenemistä” Pitkänen tarkentaa.

 

Lisätietoja:
Juha Pitkänen
Optima Service Oy
varatoimitusjohtaja
mobile: +358 50 5585 446
tel: +358 9 5655 730
juha.pitkanen@optimaservice.fi

 

Optima Service Oy on operaattori- ja päämiesriippumaton matkapuhelinten ja mobiililaitteiden huoltamiseen erikoistunut keskushuolto. Yritys on perustettu vuonna 2001 ja sen toimitilat sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä. Optima Service tarjoaa laitteiden huoltopalveluita, varaosia sekä lisätarvikkeita. Yritys tuottaa elektronisten laitteiden asiakaslähtöisiä jälkimarkkinointi- ja elinkaaripalveluita sekä niitä tukevia ratkaisuja laadulla ja ammattitaidolla. Optima Service Oy:n liikevaihto oli 9 milj. € vuonna 2011. Yhtiön palveluksessa on noin 70 henkilöä Helsingissä. 


Liitetiedostot

 


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs