Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Palkittua romaania ladattu Elisa Kirjassa yli 20 000 kappaletta

Elisa Oyj

Palkittua romaania ladattu Elisa Kirjassa yli 20 000 kappaletta

Tiedote.
Julkaistu: 17.02.2016 klo 15:15
Julkaisija: Elisa Oyj

E-kirjana ilmestynyt Juha Itkosen Anna minun rakastaa enemmän -romaani nousi nopeasti Elisa Kirjan asiakkaiden suosioon. E-kirjaa ladattiin muutamassa päivässä 20 000 kappaletta. Vanhemmistakin teoksista voi tulla menestyskirjoja sähköisessä muodossa.

Suomen suurin e-kirjapalvelu Elisa Kirja tarjosi ystävänpäivän kunniaksi lukijoilleen kirjailija Juha Itkosen suositun, nyt e-kirjana ilmestyneen Anna minun rakastaa enemmän -romaanin. Muutamassa päivässä e-kirjaa ladattiin 20 000 kappaletta.

Iloitsemme lukijoiden ja kriitikoiden rakastaman kirjan saamasta suosiosta. Vähän vanhemmastakin kirjasta voi tulla menestys e-kirjana. Hyvät sisällöt kiinnostavat aina, kertoo Elisa Kirjan liiketoimintajohtaja Essi Manner.

Olemme todella iloisesti yllättyneitä. Yli 20 000 latausta on huikea määrä lyhyessä ajassa. Teos oli hyvä valinta ystävänpäivän teemakirjaksi, sanoo Otavan myynti- ja markkinointijohtaja Maija Kuusi.

10 vuotta sitten julkaistu Itkosen romaani sai kirjallisuuden valtionpalkinnon.

Tutkimusten mukaan sähköisten kirjojen suosio on kasvussa. Lähes joka kymmenes suomalainen ostaa e-kirjan. Monelle kirjan ystävälle on tärkeää, että teos on saatavana sähköisessä muodossa. Asiakkaamme arvostavat kattavaa valikoimaa, Manner sanoo.

Itkosen kirja saa jatkoa huhtikuussa, jolloin julkaistaan romaani Palatkaa perhoset.

Lisätietoja:

Essi Manner, liiketoimintajohtaja, Elisa Kirja, p. 050 5060 533, etunimi.sukunimi@elisa.fi

 

Elisa Kirja on Suomen suurin e-kirjapalvelu, josta löytyy maailman laajin valikoima suomenkielisiä e- ja äänikirjoja sekä yli 400 maksutonta klassikkoa. Elisa Kirja -palvelussa kokonainen kirjahylly kulkee kätevästi mukana. www.elisa.fi/kirja

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs