Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Osa Telekarelian ja Elisan laajakaistaliittymäasiakkuuksista TNNet Oy:lle Joensuussa, Kontiolahdella ja Outokummussa

Elisa Oyj

Osa Telekarelian ja Elisan laajakaistaliittymäasiakkuuksista TNNet Oy:lle Joensuussa, Kontiolahdella ja Outokummussa

Tiedote.
Julkaistu: 08.10.2013 klo 13:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Alueellinen lehdistötiedote 7.10.2013

Telekarelia ja Elisa myyvät kuluttajaliiketoimintaa koskevat, päällekkäiset DSL-laajakaistaverkot sekä niihin liittyvät noin 2 700 asiakassopimusta Joensuun, Kontiolahden ja Outokummun alueella TNNet Oy:lle. Muutos ei vaikuta asiakkaiden palveluihin tai sopimushintoihin. TNNet Oy:llä on vastaavaa liiketoimintaa Jyväskylän alueella.

TNNet Oy ostaa Telekarelialta ja Elisalta yhteensä noin 2 700 kuluttaja-asiakkaan liittymäsopimusta Pohjois-Karjalassa. Tavoitteena, on että asiakkaiden palvelut ja laskutus siirtyvät 1.12.2013 TNNetille.

- Muutos ei vaadi Elisan ja Telekarelian asiakkailta mitään toimenpiteitä. Tulemme tiedottamaan TNNetin kanssa asiakaskirjeellä niitä asiakkaitamme, joita muutos koskee, kertoo Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen.

- Toivotamme uudet asiakkaamme tervetulleiksi ja tulemme tarjoamaan heille myös uusia palveluita. Tavoitteenamme on, että palveluiden siirto aiheuttaa mahdollisimman vähän häiriöitä. Informoimme asiakkaita kirjeitse muutoksen aikana ja asiakaspalvelussamme vastataan kaikkiin asiaan liittyviin kysymyksiin, jatkaa TNNet Oy:n toimitusjohtaja Timo Nieminen.

Elisan ja Telekarelian yritysjärjestelyn myötä Telekarelia sulautuu osaksi Elisaa 31.12.2013. Yritysjärjestelyn ehdoksi Kuluttaja- ja kilpailuvirasto asetti  päällekkäisten laajakaistaverkkojen ja niihin liittyvien asiakassopimusten myymisen.

Lisätietoja medialle:

Elisa Oyj, Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen, puh. 404 2204, etunimi.sukunimi@elisa.fi

TNNet Oy, toimitusjohtaja Timo Nieminen, puh. 010 3091 333, etunimi.sukunimi@tnnet.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluihin keskittyvä yritys, jonka asiakkaana on 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisan palvelut tarjoavat kuluttajille uusia mahdollisuuksia viestimiseen, oppimiseen ja viihtymiseen sekä organisaatioille välineitä toimintatapojen kehittämiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Markkinajohtaja Elisa investoi Suomeen vuosittain noin 200 miljoonaa euroa. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Liikevaihto vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 3 870. Lisätietoja www.elisa.fi

TNNet Oy on vuonna 2002 perustettu yksityisomisteinen tietoliikenne ja ICT-palveluntarjoaja. Ydinosaamistamme ovat tietoliikenneyhteydet ja laitesalipalvelut. Kilpailuvalttejamme ovat laadukkaat palvelut, joiden joustavuus ja palvelutaso ovat ensiluokkaisia, kestäen vertailun minkä tahansa muun toimijan kanssa. TNNet tarjoaa palveluitaan valtakunnallisesti sekä omasta runkoverkostaan että yhteistyökumppaniensa avulla. Liikevaihtomme tilikaudella 2013/8 oli 2,1 miljoonaa euroa ja palvelukseemme kuuluu 15 henkilöä. Lisätietoja www.tnnet.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs