Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Opiskelijaravintola näkee selvää hyötyä lähimaksamisessa lounasruokailun yhteydessä

Elisa Oyj

Opiskelijaravintola näkee selvää hyötyä lähimaksamisessa lounasruokailun yhteydessä

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2014 klo 12:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Kafé Gadolinia Kb on ensimmäisten turkulaisten ravintolayhtiöiden  joukossa ottanut lähimaksamisen käyttöön viidessä opiskelijaravintolassaan. Elisa Lompakko -palvelun avulla toteutettava lähimaksaminen on otettu käyttöön Café Arkenissa, Café Fänrikenissa, Café Gadoliniassa, Café Hankenilla ja Café Kårenilla. Myös tilausravintola Kåren on siirtynyt lähimaksamisen aikakauteen.

Lähimaksun avulla alle 25 euron ostoksia voidaan maksaa ilman tunnuslukua asettamalla maksukortti tai -tarra maksupäätteen kylkeen. Maksaminen toimii prepaid-periaatteella: tehdyt maksut veloitetaan Elisa Lompakko -palvelusta, johon ladataan rahaa etukäteen.

Kafé Gadolinia Kb:n toimitusjohtaja Patrik Fellman toivoo uuden maksutavan tuovan ennen kaikkea helpotusta asiakkaiden arkeen.

- Odotamme lähimaksamisen sujuvoittavan maksutapahtumaa ja nopeuttavan merkittävästi jonojen etenemistä erityisesti lounasaikaan. Näin vapautamme enemmän aikaa itse ruokailuun, hän kertoo.

Elisa Lompakko -palvelun tuottaa Elisa Rahoitus Oy, jossa lähimaksamisen edut juuri lounasruokailua ajatellen nähdään merkittävinä. 

- Maksuominaisuudella varustetun opiskelijakortin sekä Lyyra-tarran etu on siinä, että sillä maksaessa ei tarvitse erikseen opiskelijastatuksen osoittavaa korttia, kertoo ÅAS:n hallituksen puheenjohtaja Alexander Lång.

Lähimaksaminen nopeuttaa maksamista verrattuna käteiseen tai sirukorttimaksamiseen, jossa pyydetään pin-koodi. Lisäksi Elisa Lompakko -palvelun rahaviestillä voi helposti siirtää rahaa kaverille tai ostaa turvallisesti nettiostoksia virtuaalisella nettimaksukortilla, lisää Elisan Länsi-Suomen aluejohtaja Harri Salo.

Lisätietoja:

Kafé Gadolinia Kb, toimitusjohtaja Patrik Fellman, 040 77 59 365, patrik.fellman@abo.fi

Elisa, Harri Salo, aluejohtaja Harri Salo, 050 313 0809, harri.salo@elisa.fi

 

Kafé Gadolinia Kb on vuonna 1973 perustettu ravintolayhtiö jonka omistaa Åbo Akademin Ylioppilaskunta. Kafé Gadolinia Kb:n viisi lounasravintolaa Turun campusalueella tarjoilevat vuosittain noin 230 000 opiskelijalounasta ja lähes 50 000 henkilöstölounasta pääasiallisesti Åbo Akademin opiskelijoille ja henkilökunnalle. Liikevaihto vuonna 2013 oli vajaat 2 miljoona euroa ja henkilöstömäärä 34. Lisätietoja www.studentlunch.fi sekä www.karen.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs