Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Open Ice Winter Classic -ulkoilmaottelussa lähimaksaminen ensimmäistä kertaa käytössä massatapahtuman kaikilla kassoilla

Elisa Oyj

Open Ice Winter Classic -ulkoilmaottelussa lähimaksaminen ensimmäistä kertaa käytössä massatapahtuman kaikilla kassoilla

Tiedote.
Julkaistu: 12.12.2013 klo 12:55
Julkaisija: Elisa Oyj

Open Ice Winter Classic  -ulkoilmaottelussa  lähimaksaminen on ensimmäistä kertaa käytössä massatapahtuman kaikilla kassoilla. Lähimaksaminen nopeuttaa maksamista isoissa yleisötapahtumissa, kun käteisen vaatimaa vaihtorahan käsittelyä tai pankkikorttien edellyttämiä tunnuslukuja ei tarvita.

Jääkiekon ulkoilmaottelu Tampereen paikallisjoukkueiden välillä, Open Ice Winter Classic Tampere, järjestetään tulevana lauantaina 14.12. Ratinan stadionilla ensimmäistä kertaa.  

-    Open Ice Winter Classic Tampere on Tampereen historian suurin talvitapahtuma. Lippuja on myyty nyt  14 500, ja uskomme Ratinan stadionin kaikkien 15 800 paikan täyttyvän lauantaina. Olemme halunneet tehdä kaiken mahdollisen yleisön viihtyvyyden eteen. Lähimaksamisen käyttöönotolla voimme nopeuttaa maksamista väliajoilla ja toivommekin mahdollisimman monen hyödyntävän uutta maksutapaa, kertoo Open Icen myyntijohtaja Teemu Salminen.

Tampere on lähimaksamisen edelläkävijöitä, sillä jääkiekkofanit ovat voineet syksystä alkaen hyödyntää uutta maksutapaa Tampereen jäähallin Restel-myyntipisteissä. Samassa yhteydessä lanseerattiin Elisa Lompakko -palveluun kuuluvat Tappara- ja Ilves-maksutarrat, joten niitä on jo monilla faneilla liimattuna kännykkänsä selkämykseen. Open Ice Winter Classic -tapahtuman kassoilla käyvät Elisa Lompakko -maksutarrat ja muut lähimaksuun tarkoitetut maksuvälineet. Lähimaksuvälineiden haltijat pääsevät myös hyödyntämään erillisiä pikakassoja.

Elisa Lompakko -palvelun maksutarralla voi maksaa alle 25 euron kertaostoksia viemällä tarra lähelle maksupäätettä julkisen liikenteen maksukorteista tutulla tavalla. Maksutarra suositellaan kiinnitettäväksi puhelimeen, jolloin se kulkee helposti mukana. Maksutarran saldoa voi myös seurata kännykän mobiilisovelluksella, ja kaikista ostoksista tulee tekstiviestikuitti.

Maksutarra suositellaan hankkimaan etukäteen Elisan myymälöistä. Myös Open Ice tapahtumatorilla ja Ratinan stadionilla myydään 20 euroa maksavia Elisa Lompakko -maksutarroja, joiden hinta vastaa maksuvälineelle valmiiksi ladattua ja kokonaisuudessaan käytettävissä olevaa summaa.

Lähimaksamisen lisäksi Elisa Lompakko -palvelu mahdollistaa muun muassa turvallisen nettimaksamisen ja pienten summien siirtämisen pelkän puhelinnumeron perusteella. Elisa Lompakko -palvelun tuottaa Elisa Rahoitus Oy, ja sen tekninen alusta on toteutettu yhteistyössä Mastercardin kanssa.

Elisa Lompakon ominaisuudet ja rekisteröityminen osoitteessa www.elisa.fi/lompakko

Lisätiedot:
Open Ice, myyntijohtaja Teemu Salminen, p. 045 7733 2266, etunimi.sukunimi@openice.fi
Elisa, Hämeen aluejohtaja  Markus Vuosjoki, p. 050 558 4555, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Liitetiedostot

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluihin keskittyvä yritys, jonka asiakkaana on 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisan palvelut tarjoavat kuluttajille uusia mahdollisuuksia viestimiseen, oppimiseen ja viihtymiseen sekä organisaatioille välineitä toimintatapojen kehittämiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Markkinajohtaja Elisa investoi Suomeen vuosittain noin 200 miljoonaa euroa. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Liikevaihto vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 3 870. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs