Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » OnePlus myyntiin Elisalle ensimmäisenä Euroopassa

Elisa Oyj

OnePlus myyntiin Elisalle ensimmäisenä Euroopassa

Tiedote.
Julkaistu: 12.05.2016 klo 09:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa on ensimmäinen jälleenmyyjä Euroopassa, jolta voi ostaa OnePlus-puhelimia. OnePlus-puhelimia on tähän saakka saanut ostaa vain kutsuperusteisesti netistä. Puhelimien myynti alkaa tänään.

Elisa tuo myyntiin OnePlus-puhelimet, joiden myynti alkaa tänään torstaina. OnePlus-puhelimen voi hankkia Elisan kaikista myyntikanavista: verkkokaupasta, Elisan myymälöistä sekä asiakaspalvelusta.

Elisa on ensimmäinen operaattori Euroopassa, jolle paljon huomiota saaneet puhelimet tulevat jälleenmyyntiin. Aiemmin OnePlus-puhelimia on saanut ostaa vain kutsuperusteella netistä.

– Olemme iloisia voidessamme tuoda OnePlus-puhelimet ensimmäisenä Euroopassa myyntiin Elisan asiakkaille, kertoo puheliittymien liiketoimintajohtaja Jan Virkki Elisalta.

– OnePlus on jo aiemmalla hyvin rajoitetulla jakelullaan onnistunut hankkimaan lyhyessä ajassa merkittävän käyttäjämäärän asiakkaidemme keskuudessa. Elisan verkossa on jo tuhansia OnePlus-käyttäjiä. Laitteen hankinnan nyt ratkaisevasti helpottuessa uskomme määrän kasvavan huomattavasti. Uskomme OnePlussan nousevan yhdeksi merkittävimmistä haastajista nykyisille suosituimmille merkeille, Virkki jatkaa.

OnePlus on tunnettu tyylikkäästä designistaan pakkaustaan myöden. Muotoilu ja puhelimien tekniset ominaisuudet ovat huippuluokkaa.

Myyntiin tulevat nyt OnePlus X- ja OnePlus 2 -puhelimet. OnePlus 2 on huippuominaisuuksin varusteltu puhelin, joka on tästä päivästä lähtien saatavissa Elisalta 349 eurolla. Pienikokoisemmassa OnePlus X -mallissa on kiinnitetty huomiota erityisesti muotoiluun ja materiaalivalintoihin. Sen hinta on 269 euroa.

– Esimerkiksi OnePlus 2 -puhelimen hintalaatu-suhde on loistava. Rahalle saa paljon todellista vastinetta. Uskomme puhelimien kiinnostavan muun muassa yrittäjiä, sanoo yritysasiakkaiden liittymäliiketoiminnasta vastaava liiketoimintajohtaja Petteri Svensson.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisia tuotteita sekä parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Olemme erittäin iloisia yhteistyöstä Elisan kanssa, sanoo OnePlussan Euroopan markkinointijohtaja David Sanmartin.

 

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Jan Virkki, puheliittymien liiketoimintajohtaja, Henkilöasiakkaat, p. 045 670 0070, jan.virkki@elisa.fi

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs