Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Nokia Messaging tuo Nokia-laitteille Mail on Ovi -palvelun sekä maailman suosituimmat sähköposti- ja pikaviestiratkaisut

Nokia Messaging tuo Nokia-laitteille Mail on Ovi -palvelun sekä maailman suosituimmat sähköposti- ja pikaviestiratkaisut

Julkaistu: 02.12.2008 klo 10:28
Julkaisija:

Uusi palvelu tarjoaa henkilökohtaisen sähköpostin ja pikaviestit, Ovi-sähköpostiosoitteen sekä yhteyden muihin Ovi-palveluihin sekä mobiililaitteelta että tietokoneelta

Uusi palvelu tarjoaa henkilökohtaisen sähköpostin ja pikaviestit, Ovi-sähköpostiosoitteen sekä yhteyden muihin Ovi-palveluihin sekä mobiililaitteelta että tietokoneelta

Nokia esitteli tänään Nokia Messaging -palvelun, joka tuo henkilökohtaiset sähköposti- ja pikaviestiratkaisut Nokia-laitteisiin. Nokia Messaging -palvelu tarjoaa miljoonille Nokia-laitteiden käyttäjille yhteyden suosituimpiin sähköposti- ja pikaviestitileihin: Yahoo! Mail®, Yahoo! Messenger®, Windows Live Hotmail, Gmail, Google Talk ja AOL Mail sekä tuhansien palveluntarjoajien sähköpostiratkaisut eri puolilla maailmaa. Nokia esitteli myös Mail on Ovi -portaalin, jossa käyttäjätilin voi luoda ja sähköpostia pääsee käyttämään myös tietokoneelta. Yhdellä tunnuksella ovat käytettävissä myös muut Ovi-palvelut.

"Mielestämme kaikilla pitäisi olla mahdollisuus käyttää viestipalveluja matkapuhelimesta - nämä palvelut eivät ole vain tietyn käyttäjäryhmän etuoikeus. Nokia Messaging tarjoaa helppokäyttöisen ja edullisen mobiiliviestipalvelun, joka ei vaadi erikoislaitetta, vaan sitä voivat hyödyntää kaikki Nokia-laitteen omistajat. Saamamme runsaan kuluttajapalautteen mukaan viestipalvelut ovat ehdottoman tärkeä ominaisuus matkapuhelimessa. Olemme vastanneet tähän tarpeeseen kehittämällä ratkaisuja, jotka tuovat viestipalvelut mahdollisimman laajaan laitevalikoimaan ja jotka tukevat markkinoiden suosituimpia viestipalveluja. Matkapuhelimesta saa nyt yhteyden Windows Live Hotmail-, Yahoo! Mail- ja Gmail-palveluihin, Nokian uuteen sähköpostipalveluun sekä tuhansien palveluntarjoajien sähköpostitileihin ympäri maailmaa. Kaikki tämä on mahdollista suoraan aloitusnäytöltä vain muutamalla näppäimen painalluksella", sanoo Nokian johtaja Tom Furlong Nokian Services & Software -yksiköstä.

Mail on Ovi

Nokian marraskuun alussa julkistamaan Mail on Ovi -sähköpostipalveluun saa nyt yhteyden myös Internetin kautta. Palvelu tarjoaa käyttäjille muun muassa yhden gigatavun palvelintilaa sekä roskapostisuodattimet. Mail on Ovi -tilin luotuaan käyttäjä voi hyödyntää sähköpostin lisäksi myös muita Ovi-palveluja sekä mobiililaitteelta että tietokoneelta. Mail on Ovi -palvelun beta-versio otetaan käyttöön joulukuussa 2008 maailmanlaajuisesti kaikissa nyt toimituksessa olevissa Nokia Series 40 -laitteissa. Palvelu on saatavilla kahdellatoista kielellä, joita ovat esimerkiksi englanti, espanja, portugali, ranska, saksa, hindi, bengali, tagalog, indonesia ja malaiji. Kieliversioita lisätään myöhemmin. Palvelun Internet-versio otetaan käyttöön helmikuussa 2009.

Nokia Messaging

Nokia Messaging -palvelu otetaan käyttöön vuoden 2009 ensimmäisellä neljänneksellä Australiassa, Suomessa, Saksassa, Alankomaissa, Singaporessa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa ja Venezuelassa sekä myöhemmin ensi vuonna valituilla markkinoilla. Nokia Messaging otetaan käyttöön langattomien operaattoreiden tukemana palveluna, jolloin palvelupaketin hankkineet käyttäjät voivat hyödyntää täysipainoisesti sisäänrakennettua push-sähköpostiratkaisua ja pikaviestiyhteyttä ilman erillisiä palvelumaksuja.

Nokia Messaging -palveluun liittyvä push-sähköpostipalvelu on toistaiseksi saatavilla rajoitetun ajan maksuttomana kokeiluversiona. Nokia E71- ja Nokia N95 -mobiililaitteiden sekä muiden suosittujen Nokian S60-laitteiden omistajat voivat ladata palvelun osoitteessa http://email.nokia.com. Nokia Messaging on sähköpostisovellus, joka on alusta alkaen suunniteltu tukemaan mobiilisähköpostia. Sähköpostitilin käyttöönotto on helppoa: käyttäjien tarvitsee vain antaa sähköpostiosoitteensa ja salasanansa, ja he voivat ottaa vastaan sähköpostia saumattomasti mobiililaitteelleen. Nokia Messaging tekee helpoksi myös sähköpostiviestien lukemisen, lähettämisen ja edelleenlähettämisen sekä viesteihin vastaamisen. Liitetiedostojen lataaminen, lukeminen ja lähettäminen käy niin ikään helposti suoraan Nokia-laitteelta.

Nokia Messaging -mobiilisähköposti on välittömästi saatavilla laajaan valikoimaan Nokia S60 -laitteita. Pikaviestipalvelu ja tuki Nokian Series 40 -laitteille otetaan käyttöön vuoden 2009 toisella puoliskolla.

Nokia Messaging ja Mail on Ovi -palvelut tuovat sähköpostin luontevaksi osaksi Nokia-laitteiden käyttäjien arkea - myös niille käyttäjille, joilla ei vielä ole sähköpostitiliä. Nokia on tähän mennessä toimittanut noin 200 miljoonaa laitetta, joissa sen viestipalveluratkaisut voi ottaa heti käyttöön. Näitä ratkaisuja ovat Nokia Messaging- ja Mail on Ovi -palvelujen lisäksi esimerkiksi Microsoft Exchange Activesync -yrityssähköposti.

Lisätietoja ja lehdistömateriaalia Nokia World 2008 -tapahtumasta ja siellä julkistetuista uutisista:

http://events.nokia.com/nokiaworld
www.nokia.com/press/nokiaworld08

Nokia on maailman johtava langattoman viestinnän yritys, joka vie eteenpäin yhdistyvän Internet- ja viestintäteollisuuden kasvua ja muutosta. Laajan matkaviestinvalikoimansa avulla Nokia tarjoaa ihmisille elämyksiä musiikin, navigaation, videon, television, kuvien, pelien ja langattomien yrityspalvelujen alueilla. Avainasemassa ovat kuluttajille suunnatut Internet-palvelut sekä yritysratkaisut. Nokia Siemens Networks toimittaa laitteita, ratkaisuja ja palveluita viestintäverkkoihin.

Lisätietoja tiedotusvälineille:


Nokia
Viestintä
Puh. 07180 34900
Sähköposti: press.services@nokia.com

www.nokia.com
www.nokia.fi

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs