Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Nokia C7 -älypuhelimen toimitukset alkaneet

Nokia C7 -älypuhelimen toimitukset alkaneet

Julkaistu: 11.10.2010 klo 10:20
Julkaisija:

Nokia C7 -älypuhelimen toimitukset ovat alkaneet eri puolilla maailmaa. Tämä kauniisti muotoiltu, sosiaaliseen verkostoitumiseen suunniteltu älypuhelin on Nokian toinen Symbian^3 -laite. Ensimmäinen uusinta Symbian-käyttöjärjestelmää käyttävä puhelin on Nokia N8 -älypuhelin, joka tarjoaa ennennäkemättömän monipuoliset viihdeominaisuudet

Nokian toinen Symbian^3-älypuhelin tulee markkinoille

Nokia C7 -älypuhelimen toimitukset ovat alkaneet eri puolilla maailmaa. Tämä kauniisti muotoiltu, sosiaaliseen verkostoitumiseen suunniteltu älypuhelin on Nokian toinen Symbian^3 -laite. Ensimmäinen uusinta Symbian-käyttöjärjestelmää käyttävä puhelin on Nokia N8 -älypuhelin, joka tarjoaa ennennäkemättömän monipuoliset viihdeominaisuudet.

Nokia C7 -laitteessa ruostumaton teräs ja lasi yhdistyvät sulavalinjaiseen muotoiluun ja täysikokoiseen kosketusnäyttöön. Uutuusmallin 3,5 tuuman AMOLED-näyttö sopii erinomaisesti sosiaalisten verkostopalvelujen käyttämiseen. Facebookin ja Twitterin syötteet voi ladata suoraan aloitusnäkymään, ja suositut sähköpostipalvelut - kuten Ovi Mail, Yahoo!® Mail ja Windows Live(TM) Hotmail - ovat vain yhden kosketuksen päässä. Lisäksi Nokia C7 -älypuhelimeen on saatavilla Ovi Kaupasta laaja valikoima sovelluksia, pelejä ja videoita sekä web- ja sijaintipohjaisia palveluja.

"Nokia C7 -älypuhelin on toinen uusimmalla Symbian-käyttöjärjestelmällä varustettu laite, joka Nokialta on tullut markkinoille," sanoo Nokian älypuhelimista vastaava johtaja Jo Harlow. "Uutuusmalli on suunniteltu erityisesti tyylitietoisille käyttäjille, jotka haluavat hyödyntää yhteisöpalveluja. Se sopii erinomaisesti kaikille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla sosiaalisten verkostojensa tapahtumista."

Uutuusmallin julkaisun yhteydessä Nokia järjestää kilpailun, jossa etsitään aktiivisinta Facebookin käyttäjää yhtiön yli 1,4 miljoonan Facebook-fanin joukosta. Nokia valitsee viisi finalistia, jotka saavat käyttöönsä Nokia C7 -laitteen. Heidän tehtävänään on järjestää juhlat eri yhteisöpalveluja käyttäen. Finalisti, joka välittää parhaiten juhlan tunnelman Facebookissa, voittaa itselleen ja 20 ystävälleen Nokia C7 -älypuhelimen.

Nokia C7 -laitteen arvioitu veroton myyntihinta on 335 euroa. Hinta ja saatavuus vaihtelevat alueesta ja operaattorista riippuen.

Nokian tavoitteena on, että tuotteemme ja ratkaisumme yhdistävät ihmisiä. Yhdistämme edistyksellisen langattoman teknologian kullekin ihmiselle tärkeisiin palveluihin. Yli 1,3 miljardia ihmistä viestii päivittäin Nokian laitteilla: matkapuhelimilla, älypuhelimilla ja tehokkailla mobiilitietokoneilla. Nokia tuo innovatiiviset palvelut laitteisiinsa Ovi-palvelun (www.ovi.com) avulla - niihin kuuluvat esimerkiksi musiikki, kartat, sähköposti ja erilaiset sovellukset. Nokian omistama NAVTEQ on johtava digitaalisten karttojen ja navigaatiopalveluiden tarjoaja. Nokia Siemens Networks toimittaa laitteita, ratkaisuja ja palveluita viestintäverkkoihin maailmanlaajuisesti.

Lisätietoja tiedotusvälineille:

Nokia
Viestintä
Puh. 07180 34 900
Sähköposti: press.services@nokia.com

www.nokia.fi
www.nokia.com

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs