Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Molton Klubi tekee televisiota uudella tavalla Elisa Viihteen kanssa

Elisa Oyj

Molton Klubi tekee televisiota uudella tavalla Elisa Viihteen kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 14.04.2014 klo 15:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Viihteen ja Tuotanto Oy Säihkyn sketsituotanto Molton Klubin pilottijakso on nyt kaikkien suomalaisten vapaasti katsottavissa Elisa Viihteessä ja Elisa Viihteen nettivuokraamossa.

Elisa Viihde ja Tuotanto Oy Säihky tuovat tänään nähtäville pilottijakson Pirkka-Pekka Peteliuksen ohjaamasta Molton Klubi -sketsituotannosta. Kyseessä on täysin uusi tapa tehdä tv-tuotantoa Suomessa, sillä Molton Klubin ensi-ilta on nähtävissä vain Elisa Viihteessä ja Elisa Viihteen nettivuokraamossa.

Pirkka-Pekka Petelius on poiminut ohjelmaan mukaan joukon nousevia näyttelijäkykyjä. Moltonissa näyttelevät ja sitä käsikirjoittavat näyttelijät Elina Aalto, Kaisa Leppänen ja Tuomas Tulikorpi. Myös Petelius itse nähdään kameran edessä.

Nuoret tekijät ovat ideoineet ennakkoluulottomasti huumoria nykymaailmasta ja nuorten aikuisten elämästä. Pilottijakso tarjoaa uusia näkökulmia esimerkiksi lapsenkasvatukseen, kauneudenhoitoon ja sen oikean löytämiseen.

Onlinen lisäksi uutta on se, että nyt tv-tuotantoa tehdään vuorovaikutteisesti.

– Tämä on some-ajan tässä ja nyt -tekemistä. Yleisö saa lähettää omia sketsiehdotuksia, ja lupaamme että yksi niistä toteutetaan. Tällaista ei ole Suomessa tehty aiemmin, sanoo ohjaaja Pirkka-Pekka Petelius.

Nimessä esiintyvä sana Molton on lyhenne, jonka sisällön voi jokainen päättää itse. Katsojat saavat päättää myös sen, saako pilottijakso jatkoa.

– Olemme kuunnelleet Elisa Viihteen käyttäjiä. On tärkeää, että käyttäjä voi täysin vapaasti valita, mitä, miten ja milloin katsoo. Elisa on ylpeänä mukana tuomassa nuorten suomalaisten tekijöiden tuotantoa täysin uudella tavalla katsojille, sanoo Elisan liiketoimintajohtaja Kirsi Valtari.

Tuotanto Oy Säihky on työskennellyt pitkään suomalaisen huumorin parissa ja tuottanut useita menestyneitä komedia- ja sketsisarjoja kuten Ketonen & Myllyrinne ja Ranuan Kummit.

– Suomalaiset kaipaavat omasta ympäristöstään ja kulttuuristaan ammentavaa huumoria omalla äidinkielellään. On hienoa, että Elisa on rohkea ja antaa tilaisuuden nuorille tekijöille ja uudelle tavalle tehdä tv:tä, sanoo Tuotanto Oy Säihkyn vastaava tuottaja Ilmo Laevuo.

Molton Klubi on vapaasti katsottavissa Elisa Viihteessä ja Elisa Viihteen nettivuokraamossa 14.4. alkaen. Sketsejä voi ehdottaa osoitteessa www.elisa.fi/molton.

 

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Kirsi Valtari, liiketoimintajohtaja, p. 050 506 5552, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Tuotanto Oy Säihky, Ilmo Laevuo, vastaava tuottaja, 040 900 2141, ilmo.laevuo@saihky.fi

 

Elisa Viihde on uuden ajan viihtymisen palvelu, joka vapauttaa nauttimaan tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin kun sinulle sopii. Elisa Viihde tarjoaa valtavasti tilaa ja tapoja tallentaa, uusimmat elokuvat ja eniten kotimaista sisältöä sekä monipuolisen valikoiman kanavapaketteja ja ohjelmakirjastoja. www.elisa.fi/viihde

Tuotanto Oy Säihky on kotimainen tuotantoyhtiö, joka on tunnettu monista menestyssarjoistaan valtakunnallisilla tv-kanavilla. Säihky toimittaa eri medioihin draamaa, tv-elokuvia, komediaa, tv-sarjoja ja dvd-julkaisuja. Säihky on saanut lukuisia alan palkintoja vuosien varrella. www.saihky.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs