Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Marko Kilven Elävien kirjoihin Elisa Kirja -palvelun myydyin teos maaliskuussa

Elisa Oyj

Marko Kilven Elävien kirjoihin Elisa Kirja -palvelun myydyin teos maaliskuussa

Tiedote.
Julkaistu: 03.04.2013 klo 09:15
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Kirja -palvelun suosituin teos maaliskuussa oli Marko Kilven rikosromaani Elävien kirjoihin, johon pohjautuu myös ajankohtainen elokuva 8-Pallo. Rikoskirjallisuus on vahvasti edustettuna maaliskuun myydyimpien listalla, sillä Top 10 -joukkoon mahtui Kilven lisäksi mm. Seppo Jokisen, Jarkko Sipilän ja Leena Lehtolaisen dekkarinovelleja. Myös Long Playn tutkiva journalismi kiinnostaa, sillä aivan kuukauden lopulla ilmestynyt Ilkka Pernun Totuuksien tavaratalo -reportaasi nousi viiden kärkeen muutamassa päivässä.
 
Sähköisen lukemisen suosio Suomessa on vielä maltillista. Sisällön laajuus ei kuitenkaan enää ole kynnyskysymys, sillä lähes kaikki merkittävät kustantamot ovat jo lähteneet mukaan sähkökirjamarkkinoille. Myös tablettien lisääntyminen ja sisällön suojaamisessa käytettävän vesileimaustekniikan yleistyminen muokkaavat pikkuhiljaa maaperää otollisemmaksi e-kirjojen hankkimiselle ja lukemiselle.
 
Maaliskuun myydyimpien listan ykkössijalla oleva Marko Kilpi näkee sähköisen lukemisen tulevaisuuden näin:
 
- Maailma muuttuu, ihmiset muuttuvat, mutta yksi säilyy. Tarinat. Ne ovat kulkeneet mukanamme ihmiskunnan historian sarastuksessa ja tarinat kulkevat mukanamme aikojen loppuun saakka. Tarinat tekevät meistä ketä me olemme, ne tekevät meistä ihmisiä. On luonnollista, että tarinat kulkevat ajasta toiseen erilaisilla alustoilla, luolan seinästä painokoneeseen ja aina tablettiin ja älypuhelimiinkin saakka. Nyt me elämme jälleen kerran yhtä merkittävää ajanjaksoa ja sen alkua. Sähkökirja on tullut jäädäkseen. Se on tulevaisuutta. Se on nyt, sanoo Kilpi.
 
Myydyimmät teokset Elisa Kirja -palvelussa maaliskuussa 2013
 
1.    Marko Kilpi: Elävien kirjoihin (maaliskuun kuukauden kirja 4,90 €)
2.    Seppo Jokinen: Keikka 1: Murhamaestro (dekkarinovelli 3,50 €)
3.    Leena Lehtolainen: Maria Kallio novellit - extra (kaksi novellia, 3,00 €)
4.    Ilkka Pernu: Totuuksien tavaratalo (Long Play -reportaasi 3,90 €)
5.    Jarkko Sipilä: Keikka 3: Ruumiskeikka (dekkarinovelli 3,50 €)

Myydyimpien kirjojen joukossa olivat myös mm. Anna-Leena Härkösen kokoelma Laskeva neitsyt ja muita kirjoituksia, Lisa R. Jonesin Ihosi alla -trilogian ensimmäinen osa Inside Out, Lucy Dillonin Uuden onnen jäljillä, Jarkko Sipilän Suljetuin ovin sekä Sylvia Dayn Sinulle paljastettu - Crossfire.
 
- Elisa Kirjan sovelluslatausten määrä ylitti maaliskuussa sadantuhannen rajan. Moni suomalainen on jo kokeillut sähköistä lukemista ja saamme asiakkailtamme jatkuvasti hyvää palautetta siitä, miten sähköinen lukeminen on tullut heidän elämäänsä jäädäkseen. Alkusysäyksenä on usein ollut uteliaisuus ja kokeilunhalu tai lähipiirin suosittelu, kertoo palvelujohtaja Liisa Puurunen.

Elisa Kirja on laajin suomalaisen sähköisen kirjallisuuden palvelu, josta löytyy runsas valikoima suomenkielisiä e- ja äänikirjoja sekä teoksia, joita muualta ei saa. Elisa Kirja -palvelussa kokonainen kirjahylly kulkee kätevästi mukana. Palvelun saa käyttöönsä lataamalla maksuttoman Elisa Kirja -sovelluksen tablettiin (Android tai iPad) tai älypuhelimeen (Android tai iPhone). Lisätietoja palvelusta osoitteessa www.elisa.fi/kirja
 
Lisätietoja: Liisa Puurunen, palvelujohtaja, Elisa Oyj, p. 050 5060285, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 870. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs