Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Manuela Bosco ja Elias Gould tähdittävät Uneton 48:n ja Elisa Viihteen uutta elokuvaa

Elisa Oyj

Manuela Bosco ja Elias Gould tähdittävät Uneton 48:n ja Elisa Viihteen uutta elokuvaa

Tiedote.
Julkaistu: 07.08.2015 klo 10:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Uneton48 ja Elisa Viihde toteuttavat yhdessä yleisön kanssa pitkän elokuvan 48 päivässä. Elokuvan ensi-ilta on samanaikaisesti Elisa Viihteessä ja Rakkautta & Anarkiaa -festivaaleilla.

Täysin uudella tavalla toteutettavan Night Goes Long -elokuvan päärooleissa nähdään Manuela Bosco (Nymfit, Syke) ja Elias Gould (#lovemilla, Miss Farkku-Suomi). Elokuva on ohjaajien Henri Huttusen ja Vesa Kuosmasen ensimmäinen pitkä elokuva.


Elokuvan kuvaukset alkavat 10. elokuuta ja ensi-ilta on Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaaleilla ja Elisa Viihteessä 25. syyskuuta. Night Goes Long ravistelee elokuvien nykyistä tuotantomallia myös julkaisemalla avoimesti verkossa elokuvanteon materiaaleja, kuten aikatauluja ja visuaalisia suunnitelmia. Yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa elokuvan käsikirjoitukseen ja kuvauspaikkoihin sekä lopulta myös itse fyysisesti osallistua elokuvan tekemiseen. Elokuvan takana on vuodesta 2008 toiminut Uneton48-lyhytelokuvakilpailu, jonka konseptia nyt laajennetaan kokoillan elokuvaksi.

Elokuvan tuottaa Sons of Lumière Oy. Elokuvan muita kumppaneita ovat Angel Films, Helsingin kaupunki, Radio Helsinki, Blockbusters Gang ja Whitepoint.

– Ensimmäistä kertaa Suomessa pitkä kotimainen elokuva on katsojan koettavissa ensisijaisesti viihdepalvelun kautta. Olemme iloisia, että Elisa Viihde lähtee kokeilemaan uudenlaista tapaa levittää kotimaista elokuvaa, tuottaja Mete Sasioglu kiittelee.

– Elisa Viihteen asiakkaat rakastavat kotimaisia elokuvia, ja Elisa Viihde haluaa tarjota myös uusille tekijöille mahdollisuuden tavoittaa laajempia katsojamääriä. Tämä on luonnollista jatkoa Elisa Viihteen jo useiden vuosien merkittäville panostuksille kotimaiseen elokuvaan. Kehitämme jatkuvasti ohjelmatarjontaamme asiakkaidemme mieltymysten mukaisesti, joten on luontevaa olla mukana hankkeessa, joka ottaa yleisön mukaan elokuvan tekemiseen alusta asti, kertoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnasta vastaava Ani Korpela.
 

Elokuva tehdään yhdessä yleisön kanssa
 
Antoine de Saint-Exupéryn romaanista Pikku prinssi (Le Petit Prince) inspiraationsa saanut elokuva kertoo ranskalaisesta Sophiesta, joka saapuu Suomeen etsimään menetettyä rakkauttaan.

 – Tulikärpästen ja graffittien värittämä yöllinen maisema luo ympäristön tarinalle rakkaudesta, kuolemasta ja luopumisesta. Projekti itsessään on yhtä taianomainen kuin elokuvan tarina. 48 päivän ajan kymmenet, jopa sadat, ihmiset tekevät yhdessä elokuvaa, ohjaajat Vesa Kuosmanen ja Henri Huttunen kuvailevat.

Samaan aikaan tuotannon kanssa mesenaatti.me- sivustolla käynnistyy joukkorahoituskampanja, jonka kautta voi osallistua elokuvan tukemiseen. Night Goes Long on pilottiprojekti. Uneton48 suunnittelee tuottavansa ensi vuonna jo useamman pitkän elokuvan.


Sähköinen press kit: http://www.48dayfilm.com/virtual-press-office/
www.48dayfilm.com
www.uneton48.com
 

Lisätiedot ja näyttelijöiden sekä ohjaajien haastattelupyynnöt:
Mete Sasioglu, Tuottaja, Sons of Lumière Oy, mete.sasioglu@sonsoflumiere.com, p. 040 772 1167
 
Lisätiedot:
Ani Korpela, Head of Content Users, Elisa Viihde, p. 050 566 3858, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki mitä viihtymiseen tarvitset – kattavin tv-ohjelmatarjonta, parhaat huippuelokuvat, runsaasti urheilua ja eniten kotimaisia elokuvia. Elisa Viihteen kotimaisten alkuperäissarjojen lisäksi palvelussa on monipuolinen valikoima tilausvideopalveluja sekä TV-kanavapaketteja.  Elisa Viihteellä on yli 200 000 kuluttaja-asiakasta ja sen henkilökohtaista mobiilisovellusta on ladattu yli 500 000 kertaa. www.elisa.fi/viihde

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs