Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Maailman hauskin mies Ismo Leikola yhteistyöhön Elisa Viihteen kanssa

Elisa Oyj

Maailman hauskin mies Ismo Leikola yhteistyöhön Elisa Viihteen kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 12.12.2014 klo 08:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Viihteen omille kotimaisille sarjoille saadaan jatkoa. Tuore yhteistyösopimus maailman hauskimman miehen kanssa tuo Ismo Leikolan komiikan Elisa Viihteeseen. Uuden Ismo-komediasarjan pilotin ohjaa Putouksesta ja Duudsoneista tuttu Ville Panhelainen.

Maailman hauskin mies -tittelin lokakuun lopulla Las Vegasissa voittanut Ismo Leikola tekee pilottijakson uudesta kotimaisesta Ismo-komediasarjasta Elisa Viihteelle. Ismo on jatkumoa Pirkka-Pekka Peteliuksen ohjaamalle Molton Klubi -sketsisarjalle, jonka ensimmäisen jakson ensi-ilta on Elisa Viihteessä 18. joulukuuta.

Ismo toteutetaan samaan tapaan kuin Molton Klubi, eli pilottijakson jälkeen katsojat saavat äänestää, ansaitseeko sarja jatkoa. Ismon ohjaaja on Putousta ja Duudsonit tuli taloon -sarjaa ohjannut Ville Panhelainen. Pilotin tuottaa Mogulmedia.

– Tämä on täysin uusi tapa tehdä viihdetuotantoja. Elisa Viihteessä ensimmäisenä nähtävät kotimaiset tuotannot täydentävät laajaa elokuva-, sarja- ja kanavavalikoimaamme, kertoo Business Manager Laura Kuulasmaa Elisa Viihteestä.

Elisa Viihde suosii suomalaista

– Olemme Mogulmediassa todella iloisia saadessamme työskennellä yhteistyössä Elisan ja Ismon kanssa tällaisessa uraauurtavassa projektissa. Uskomme että Ismosta tulee kevään ehdottomasti hauskin ja puhutuin yksittäinen ohjelma, sanoo Mogulmedian vastaava tuottaja Markos Annala.

Elisa haluaa olla tukemassa kotimaista sisällöntuotantoa nyt ja tulevaisuudessa.

– Suomalainen huumoriviihde kiinnostaa asiakkaitamme, joten Suomen ja maailman hauskin mies kuuluu ehdottomasti Suomen suosituimpaan viihdepalveluun. Tämä on meille uudenlaista, mutta samalla myös tuttua tekemistä, sillä olemme jo pitkään tehneet yhteistyötä kotimaisten tv-kanavien ja tuotantoyhtiöiden kanssa. Elisa Viihteessä on jo eniten kotimaisia elokuvia, ja nyt kehitämme tarjontaa myös kotimaisten sarjojen osalta, Laura Kuulasmaa toteaa.

Ismo-pilottijakso on nähtävissä Elisa Viihteessä huhtikuussa 2015.

Molton Klubi -sketsisarjan ensi-ilta on ensi viikolla, torstaina 18.12. Molton Klubin ohjaaja on Pirkka-Pekka Petelius, ja sen käsikirjoittaja-näyttelijät ovat Elina Aalto, Kaisa Leppänen ja Tuomas Tulikorpi.

Elisa Viihteen komediatarjontaa täydentävät myös Sami Hedbergin stand up -taltioinnit, jotka tulevat Elisa Viihteen vuokraamoon jouluksi. Taltioinnit tulevat nyt ensimmäistä kertaa sähköisenä tarjolle. Myös Hedberg laajentaa näyttelemisen puolelle, sillä koomikko tähdittää helmikuussa ensi-iltansa saavaa kotimaista Luokkakokous-elokuvaa, joka nähdään myöhemmin myös Elisa Viihteessä. 

 

Lisätietoja: Laura Kuulasmaa, Business Manager, Elisa Viihde, p. 050 345 0056, etunimi.sukunimi@elisa.fi

 

Elisa Viihde on uuden ajan viihtymisen palvelu, joka vapauttaa nauttimaan tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin kun sinulle sopii. Elisa Viihde tarjoaa valtavasti tilaa ja tapoja tallentaa TV-ohjelmia, uusimmat elokuvat ja eniten kotimaista sisältöä sekä monipuolisen valikoiman ohjelmakirjastoja ja kanavapaketteja. www.elisa.fi/viihde

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs