Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » LG AVAA UUDEN 5G- JA RADIOTEKNIIKAN TUTKIMUS- JA TUOTEKEHITYSKESKUKSEN SUOMEEN

LG Electronics

LG AVAA UUDEN 5G- JA RADIOTEKNIIKAN TUTKIMUS- JA TUOTEKEHITYSKESKUKSEN SUOMEEN

Tiedote.
Julkaistu: 08.10.2015 klo 09:00
Julkaisija: LG Electronics

Keskus perustettiin Turkuun alueen vahvan ja laaja-alaisen radiotekniikkaosaamisen ansiosta.

Turku, 8. lokakuuta 2015 — LG Electronics on avannut uusimman tutkimus- ja tuotekehityskeskuksensa Turussa. LG Electronics Finland Lab Oy on osa LG Electronicsin globaalia tuotekehitysverkostoa ja raportoi LG Electronicsin teknologiajohtaja Skott Ahnille. Turun tutkimuskeskus keskittyy 5G-radiotekniikan ratkaisuihin ja niihin soveltuvien integroitujen radiopiirien suunnittelemiseen. Keskus tekee tutkimusta myös muilla kasvavilla teknologia-alueilla, kuten esineiden internet ja älykodit.

– Etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia laajentaa vahvuuksiamme langattoman teknologian tutkimus- ja tuotekehitystyössä, jossa meillä on entuudestaan pitkät perinteet sekä olemassa olevaa vahvaa osaamista, sanoo Skott Ahn. – Turun yksikön osaaminen tulee olemaan erittäin tärkeää siirtyessämme 5G-verkkojen ja esineiden internetin aikaan. Olemme hyvin ylpeitä siitä, että Suomen yksikkö on nyt osa tutkimus- ja tuotekehitysverkostoamme.

Suomen tutkimus- ja kehityskeskus sijaitsee Turun ElectroCity-kiinteistössä, joka sijaitsee Turku Science Parkissa. LG Electronics valitsi Turun uuden yksikön sijainniksi, koska alueelta löytyy kansainvälisen tason asiantuntijuutta radiotekniikassa ja siellä on jo pitkään toiminut langattomaan tiedonsiirtoon erikoistunutta teollisuutta. LG suunnittelee pitkäjänteistä investointia Turun yksikköönsä.

– LG Electronicsin päätös avata tutkimus- ja tuotekehitysyksikkö Turkuun on loistava uutinen kaupungille, sanoo Turun kaupunginjohtaja Aleksi Randell ja toivottaa maailmanluokan teknologiayrityksen tervetulleeksi kaupunkiin. – Tulevaisuuden innovaatiot Turussa ovat riippuvaisia LG:n kaltaisten yritysten toiminnasta kaupungissamme. Toivomme pitkää ja hedelmällistä yhteistyötä LG Electronicsin kanssa. 

# # #

LG Electronics
LG Electronics Inc. (KSE: 066570.KS) on maailman johtava viihde-elektroniikan, kodintekniikan sekä langattoman viestinnän ratkaisujen toimittaja, jolla on 83 000 työntekijää 119 toimipisteessä ympäri maailman. LG:n liikevaihto vuonna 2014 oli 55,91 miljardia Yhdysvaltain dollaria. LG jaetaan neljään liiketoiminta-alueeseen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution ja Vehicle Components. Yhtiö on maailman suurimpia taulutelevisioiden, matkapuhelimien, ilmalämpöpumppujen sekä pesukoneiden ja kylmälaitteiden valmistajia. LG Electronics on toiminut Pohjoismaissa lokakuusta 1999 lähtien. Pohjoismaiden liikevaihto oli vuonna 2014 noin 2,2 miljardia Ruotsin kruunua. Lisätietoja: www.lg.com.

Lisätietoja:

Ken Hong
Global Communications Director
LG Electronics, Inc.
Soul, Korea
Puhelin: +822 3777 3626
Sähköposti: ken.hong@lge.com
www.LGnewsroom.com

Michael Jääskeläinen
Account Director
LG-One Finland/Hill+Knowlton Strategies
Puhelin: +358 50 571 0514
Sähköposti: michael.jaaskelainen@lg-one.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs