Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Lähimaksaminen yleistyy vauhdilla: esiladattuja Elisa Lompakko -maksutarroja saa nyt R-kioskeilta

Elisa Oyj

Lähimaksaminen yleistyy vauhdilla: esiladattuja Elisa Lompakko -maksutarroja saa nyt R-kioskeilta

Tiedote.
Julkaistu: 04.04.2014 klo 11:45
Julkaisija: Elisa Oyj

Lähimaksaminen Elisa Lompakko -maksutarralla on nyt mahdollista R-kioskeilla. Maksutarrat ovat myös saatavilla R-kioskeilta kautta maan.

 – Esiladattu maksutarra on heti valmis käytettäväksi, se aktivoidaan yksinkertaisesti tekstiviestillä. Palvelu toimii täysin mobiilisti, kertoo Elisan henkilöasiakkaiden liittymäliiketoimintajohtaja Henri Korpi.

Elisa Lompakko -maksutarralle on ladattu valmiiksi arvoa 20 euroa eli sillä voi tehdä pieniä ostoksia yhteensä 20 euron edestä.

Myös lähimaksaminen on R-kioskeilla nyt mahdollista. Lähimaksaminen tarkoittaa sitä, että maksettaessa pelkkä Elisa Lompakko -maksutarran vilauttaminen maksupäätteelle riittää, erillistä tunnuslukua tain allekirjoitusta ei tarvita.

 Elisa Lompakko -maksutarralle voi helposti siirtää lisää arvoa, kun esiladattu summa on käytetty. Elisa Lompakko on kaikille avoin mobiilimaksamispalvelu.

 – Maksutarrojen ostoon tarvitaan vain 15 vuoden ikä ja suomalainen henkilötunnus. Tarrat toimivat kaikkien operaattoreiden asiakkailla, kertoo liittymäliiketoimintajohtaja Korpi.

Operaattoririippumattomuuden lisäksi Elisa Lompakko on pankkiriippumaton.

 

Merkittävä askel lähimaksamisen yleistymisessä

 – Maksutarraa käyttämällä maksutapahtuma nopeutuu huomattavasti. Se taas nopeuttaa kioskiasiointia entisestään. Elisa Lompakko -maksutarran käyttäminen on erittäin yksinkertaista: osto, aktivointi ja se on suoraan käytössäsi pieniä ostoksia varten, kertoo business manager Jan Karlsson R-kioski Oy:stä.

Liittymäliiketoimintajohtaja Henri Korpi uskoo R-kioskin edelläkävijyyden olevan merkittävä askel lähimaksamisen yleistymiselle.

– Näin lähimaksaminen tulee lähemmäksi kaikkia suomalaisia, toteaa Elisan Korpi.

Elisa Lompakko -maksutarraa voi käyttää maksimissaan 25 euron kertaostoksiin. Lähimaksamista voi käyttää missä tahansa vähittäismyyjällä, jolla on käytössä lähimaksamisen hyväksymismerkki.

 

 

Lisätiedot:

Elisa: Henri Korpi, liittymäliiketoimintajohtaja, henkilöasiakkaat, p. 045 670 0416, etunimi.sukunimi@elisa.fi

R-Kioski: Jan Karlsson, business manager, p. 050 360 7596, etunimi.sukunimi@r-kioski.fi

 

Elisa Lompakko tekee ostamisesta vaivatonta. Tarvitset vain puhelimen taskuusi ja saat käyttöösi helpon, nopean ja turvallisen maksutavan. Palvelun avulla teet ostoksia niin verkossa kuin liikkeissä. Palveluun kuuluva Elisa Maksutarra mahdollistaa lähimaksujen tekemisen kaikissa lähimaksua tukevissa maksupaikoissa niin Suomessa kuin ulkomailla. Nettimaksukortin avulla maksat kätevästi verkkokaupoissa, vaikka sinulla ei olisikaan varsinaista maksu- tai luottokorttia ja rahaviestillä lähetät helposti rahaa mihin tahansa suomalaiseen matkapuhelinnumeroon. www.elisa.fi/lompakko

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

R-kioski on kannattava, keskitetysti ohjattu kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 640 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %. Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2012 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,8 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 500. Vuonna 2012 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,5 miljardia ja henkilökuntaa sillä oli 34 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs