Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Lähimaksaminen nopeuttamaan maksamista Tampereen jäähallissa – Tappara- ja Ilves-faneille omat maksutarransa

Elisa Oyj

Lähimaksaminen nopeuttamaan maksamista Tampereen jäähallissa – Tappara- ja Ilves-faneille omat maksutarransa

Tiedote.
Julkaistu: 13.09.2013 klo 17:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Tampereen jäähallin Restel-myyntipisteissä otettiin tänään uusi maksutapa käyttöön. Niissä voi nyt maksaa lähimaksamista tukevilla maksuvälineillä, kuten erityisesti jääkiekkofaneille suunnitelluilla Tappara- ja Ilves-maksutarroilla. Lähimaksaminen nopeuttaa maksamista isoissa yleisötapahtumissa, kun käteisen vaatimaa vaihtorahan käsittelyä tai pankkikorttien edellyttämiä tunnuslukuja ei tarvita.

Ilveksen ja Tapparan faneille suunnitellut maksutarrat ovat osa lähimaksamisen mahdollistavaa Elisa Lompakko -palvelua. Maksutarralla voi maksaa alle 25 euron kertaostoksia viemällä tarra lähelle maksupäätettä julkisen liikenteen maksukorteista tutulla tavalla. Maksutarra suositellaan kiinnitettäväksi puhelimeen, jolloin se kulkee helposti mukana. Maksutarran saldoa voi myös seurata kännykän mobiilisovelluksella, ja kaikista ostoksista tulee tekstiviestikuitti.

- Erätauoilla ei ole aikaa tuhlattavana, joten maksamista vauhdittavan lähimaksamisen käyttöönotto kotihallissamme on erittäin tervetullut uudistus, kertoo Ilveksen toimitusjohtaja Timo Virolainen.

 - Toivomme fanien ottavan maksutarrat aktiiviseen käyttöön, jotta pääsemme nauttimaan uuden maksutavan hyödyistä. Kotihallimme lisäksi lähimaksaminen tulee olemaan mahdollista myös joulukuussa järjestettävässä Open Ice Winter Classic -ulkoilmaottelussa Ratina Stadionilla, kertoo Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen.

Restel on aiemmin ottanut lähimaksamisen käyttöön Helsingin jäähallin myyntipisteissä, ja Tampereen halli on nyt toinen paikka, jonka Restel tuo lähimaksamisen piiriin.

- Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman vaivattoman ostotapahtuman ja pyrimme jatkuvasti parantamaan asiakaspalvelukokemusta, jonka vuoksi lähdimme mielellämme ottamaan lähimaksamisen käyttöön Tampereen jäähalliin ravintoloissamme, kertoo ravintolapäällikkö Jari Suhonen Resteliltä.

Lähimaksamisen mahdollistavan maksutarran lisäksi fanit voivat hyödyntää myös muita Elisa Lompakon ominaisuuksia.

- Rahaviestillä käyttäjät voivat lähettää toisilleen rahaa puhelimella pelkän puhelinnumeron perusteella ja Nettimaksukortilla tehdä turvallisesti nettiostoksia käyttämättä varsinaista luotto- tai maksukorttiaan, kertoo Elisan Hämeen aluejohtaja Markus Vuosjoki.

Tappara- ja Ilves-fanit voivat hankkia suosikkijoukkueensa maksutarran ja rekisteröityä Elisa Lompakko -palveluun osoitteessa elisa.fi/lompakko tai Elisan Tampereen myymälöissä.

Elisa Lompakko -palvelun tuottaa Elisa Rahoitus Oy, ja sen tekninen alusta on toteutettu yhteistyössä Mastercardin kanssa.

Lisätiedot:
Elisa, Hämeen aluejohtaja Markus Vuosjoki, p. 050 558 4555 , etunimi.sukunimi@elisa.fi
Tappara, toimitusjohtaja Mikko Leinonen, p. 040 507 5052, etunimi.sukunimi@tappara.fi
Ilves, toimitusjohtaja Timo Virolainen, p. 0400 836683, etunimi.sukunimi@ilves.com
Restel, ravintolapäällikkö Jari Suhonen, p. 040 344 0500, etunimi.sukunimi@restel.fi

Liitetiedostot

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluihin keskittyvä yritys, jonka asiakkaana on 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisan palvelut tarjoavat kuluttajille uusia mahdollisuuksia viestimiseen, oppimiseen ja viihtymiseen sekä organisaatioille välineitä toimintatapojen kehittämiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Markkinajohtaja Elisa investoi Suomeen vuosittain noin 200 miljoonaa euroa. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Liikevaihto vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 3 870. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs