Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » KYMP Oy:n ja Optimiratkaisut Oy:n henkilöstöneuvottelut päätökseen

Elisa Oyj

KYMP Oy:n ja Optimiratkaisut Oy:n henkilöstöneuvottelut päätökseen

Tiedote.
Julkaistu: 25.11.2014 klo 11:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Oyj, alueellinen lehdistötiedote 25.11.2014

KYMP Oy ja Optimiratkaisut Oy fuusioituvat Elisaan vuoden vaihteessa ja henkilöstön kanssa käydyt yt-neuvottelut on saatu päätökseen 24.11.2014. Neuvotteluiden piirissä oli yhteensä 77 henkilöä. Neuvottelut eivät koskeneet Tansec Oy:tä, joka jatkaa itsenäisenä, Elisan 100-prosenttisena tytäryhtiönä.

Yt-neuvotteluissa henkilöstön vähennystarpeeksi täsmentyi 22 henkilöä, joiden työsuhteet päättyvät vaiheittain tuotannollisista syistä ja uudelleenjärjestelyistä johtuen. Työtehtäviä tehdään jatkossa alueella Elisan toimintamallin mukaisesti.

- Henkilöstömäärän sopeutustarpeet on käsitelty henkilöstön kanssa hyvässä yhteistyössä. KYMPin ja Optimiratkaisuiden sulautuminen Elisaan on luonteva jatke yritysjärjestelyn loppuun viemiselle, yhtenäisellä toimintamallilla voimme palvella alueen asiakkaita entistä monipuolisemmin ja tehokkaammin. Yhtiöiden sulautumisella itsessään ei ole vaikutuksia asiakkaiden palveluihin tai sopimuksiin. Jatkamme palveluvalikoiman yhtenäistämistä ja tiedotamme asiakkaitamme erikseen kaikista muutoksista ja uusista palveluista, kertoo yhtenäistämisprojektia vetävä Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen.

Lisätietoja:

Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen, puh. 050 404 2204, etunimi.sukunimi@elisa.fi

KYMP Oy:n toimitusjohtaja, Elisan liiketoimintajohtaja Matias Castrén, puh. 050 669 06, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Optimiratkaisut Oy:n toimitusjohtaja, Elisan osastojohtaja Ari Ojala, puh. 050 550 4953, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs