Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » KYMP Oy ja Optimiratkaisut Oy sulautuvat Elisaan 31.12.2014

Elisa Oyj

KYMP Oy ja Optimiratkaisut Oy sulautuvat Elisaan 31.12.2014

Tiedote.
Julkaistu: 31.12.2014 klo 09:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Alueellinen lehdistötiedote 31.12.2014

Elisan ja KYMP-yhtiöiden toimintojen yhtenäistäminen on edennyt suunnitellusti. Vuoden vaihteessa Elisaan sulautuvat KYMP Oy ja Optimiratkaisut Oy, jonka monitoimilaite- ja IT-liiketoiminta siirtyy 1.1.2015 Elisan tytäryhtiö Elisa Appelsiini Oy:n vastuulle. Tansec Oy jatkaa toistaiseksi Elisan 100-prosenttisena tytäryhtiönä. Asiakkaille toimintojen yhtenäistäminen mahdollistaa entistä monipuolisemmat, jatkuvasti kehittyvät palvelut ja yhteydet.

KYMP Oy:n ja Optimiratkaisut Oy:n fuusioiden myötä Elisa vie päätökseen PPO-kokonaisuuden liiketoimintakaupan, jolla Elisa vahvistaa strategiansa mukaisesti asemaansa päämarkkina-alueellaan Suomessa. Henkilöstön kanssa on käyty fuusioon liittyvät yhteistoimintaneuvottelut ja aikaisemmin tiedotetun mukaisesti henkilöstöä siirtyy Elisan ja Elisa Appelsiinin palvelukseen 31.12.2014 ns. vanhoina työntekijöinä.

Sulautumisilla ei itsessään ole vaikutusta asiakkaiden palveluihin. KYMP ja Optimiratkaisut ovat toimineet Elisan brändillä jo huhtikuusta lähtien.

- Tämän vuoden aikana aloitettua palveluiden yhdistämistä jatketaan, tiedotamme kaikista muutoksista asiakkaitamme erikseen. Elisan palveluiden myynti on lähtenyt alueilla hyvään vauhtiin ja asiakkaat ovat ottaneet uusia palveluita innokkaasti käyttöön. Erityisen suosittuja ovat olleet Elisa Viihde, sekä yritysten mobiili-, video- ja mediatauluratkaisut. Tuomme jatkossakin asiakkaillemme markkinajohtajan uusimmat, innovatiiviset palvelut. Vuonna 2013 allekirjoitettu yritysjärjestely on tuonut arvoa myös omistajillemme alueella, kertoo Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen.

Tietoa palveluiden yhtenäistämisestä, vielä voimassa olevista KYMP- ja Optimiratkaisut-palveluista sekä asiakaspalvelun yhteystiedot osoitteessa elisa.fi/kymp

Tietoa Elisan osakkeen kehittymisestä elisa.fi/sijoittajille

Lisätietoja: Elisa Oyj, Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen, puh. 050 404 2204, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs