Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » KYMP ja Optimiratkaisut ottivat käyttöön Elisan brändin, asiakkaiden palveluvalikoima laajenee

Elisa Oyj

KYMP ja Optimiratkaisut ottivat käyttöön Elisan brändin, asiakkaiden palveluvalikoima laajenee

Tiedote.
Julkaistu: 02.04.2014 klo 10:56
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Oyj, alueellinen lehdistötiedote 2.4.2014

KYMP Oy ja Optimiratkaisut Oy ottivat 2.4.2014 alkaen käyttöön Elisan yritysbrändin sekä Saunalahti-tuotebrändin myynnissä ja markkinoinnissa. Samalla Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueen asiakkaiden palveluvalikoima laajenee.

Elisan ja KYMP-yhtiöiden toimintojen yhtenäistäminen etenee, ja KYMP OY ja Optimiratkaisut Oy toimivat jatkossa Elisan brändillä sekä Saunalahden tuotebrändillä. Ilmeen muuttuminen näkyy niin myymälöissä kuin verkkosivuillakin. Yhtiöiden nimet säilyvät edelleen mm. laskutiedoissa. Brändin muuttuminen ei vaikuta asiakkaiden nykyisiin palveluihin tai sopimuksiin. Tansec Oy:n brändi jatkuu nykyisellään osana Elisan Yritysasiakkaat -yksikön Connectivity -liiketoimintaa.

- Yhtenäisellä brändillä pystymme entistä selkeämmin ja asiakaslähtöisemmin viestimään laajentuvasta ja yhtenäistyvästä palveluvalikoimastamme alueella. Elisan palvelut ovat osa suomalaisten arkea, ne helpottavat, viihdyttävät ja inspiroivat. Luomme yrityksille ja yhteisöille uusia mahdollisuuksia kehittää toimintojaan ja parantaa tuottavuuttaan. Saunalahti-brändillä tarjoamme edulliset ja helppokäyttöiset liittymät, sanoo Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen.

Brändimuutoksen yhteydessä laajennetaan myös palveluvalikoimaa alueella. Elisa Viihde -palvelu on saatavilla Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa kaikkiin yli 8 Mbit/s kiinteän verkon laajakaistaliittymiin. Nyt saataville tulee myös kiinteän ja mobiilin yhdistävä Saunalahti TuplaLaajakaista -palvelu sekä edullinen Saunalahti ADSL -palvelu.

Nopeasti myös haja-asutusalueelle laajeneva Elisan 4G-verkko mahdollistaa tehokkaan liikkuvan työn ja sujuvamman nettipalvelujen käytön. Kevään ja alkukesän aikana 1800 MHz-taajuudella sekä uudella 800 MHz-taajuudella rakennettavan 4G LTE -verkon saatavuus laajenee Etelä-Karjalassa Lemille, Luumäelle, Rautjärvelle, Ruokolahdelle, Savitaipaleelle ja Taipalsaareen. Kymenlaaksossa 4G LTE -nopeudet tulevat Haminaan, Iittiin, Miehikkälään ja Virolahdelle. Lisäksi Imatran, Kotkan, Kouvolan ja Lappeenrannan nykyinen LTE-peitto kasvaa merkittävästi.

- Yritysasiakkaille suunnatuista uusista palveluista suurta kiinnostusta ovat herättäneet Elisa Ring -langaton vaihdepalvelu, viestinnän ja ajankäytön tehostaminen videoneuvottelun ja mediataulujen avulla, sekä tietoturvallinen Povari-pilvitallennuspalvelu, Elisan osastojohtaja, Optimiratkaisut Oy:n toimitusjohtaja Ari Ojala kertoo.

Tuote- ja palveluvalikoiman yhtenäistämistä jatketaan kuluvan vuoden aikana. Asiakkaat tulevat saamaan hyvissä ajoin kirjeitse tiedon palveluita koskevista muutoksista.

Lisätietoja: Elisa Oyj, aluejohtaja Ari Punkkinen, puh. 050 404 2204, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs