Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Kymen Puhelimen ja Telekarelian liiketoimintojen yhtenäistäminen Elisaan alkaa

Elisa Oyj

Kymen Puhelimen ja Telekarelian liiketoimintojen yhtenäistäminen Elisaan alkaa

Tiedote.
Julkaistu: 23.08.2013 klo 09:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Kymen Puhelin Oy:n ja Telekarelia Oy:n ylimääräiset yhtiökokoukset hyväksyivät yhtiöiden sulautumisen Elisaan. Yhtiöt käynnistävät nyt liiketoimintojen yhtenäistämisen suunnittelun. Tavoitteena on vahvistaa asiakkaiden palvelukokemusta muun muassa uusien innovatiivisten palveluiden tuomisella entistä kattavammin Kymenlaakson ja Pohjois-Karjalan alueille.
 
Elisa vahvistaa strategiansa mukaisesti asemaansa päämarkkina-alueellaan Suomessa Kymen Puhelimen ja Telekarelian omistusjärjestelyllä. Elisan sekä Kymen Puhelimen ja Telekarelian hallitukset allekirjoittivat kesäkuussa sulautumissuunnitelmat, jotka hyväksyttiin yhtiöiden ylimääräisissä yhtiökokouksissa 21.8. ja 22.8.
 
- Toteutamme määrätietoisesti Elisan strategiaa. Sulautumiseen osallistuvien yhtiöiden liiketoiminnat kokonaisuutena täydentävät toisiaan. Liiketoimintojen yhdistämisellä saavutamme asiakkaille entistä paremman palvelukokemuksen sekä vahvemman ja kilpailukykyisemmän liiketoiminnan. Mobiililaajakaistan markkinajohtajana tarjoamme kattavat mobiiliratkaisut, valtakunnallisesti suositun Elisa Viihde -palvelun, sekä yrityksille uusimmat IT- ja videoneuvotteluratkaisut ja pilvipalvelut. Kaikki nämä ovat jatkossa tarjolla entistä laajemmin Kymen Puhelimen ja Telekarelian asiakkaille. Lisäksi Elisa on suurin Suomeen investoiva operaattori, ja tulemme jatkamaan sekä kiinteän että mobiilin verkon investointeja alueilla, sanoo Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila.
 
Yhtenäistämisprojektia vetää Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen.
 
- Elisalla on toimintaa valtakunnallisesti ja arvostamme paikallista osaamista sekä asiakastuntemusta. Asiakkaiden puhelin- ja laajakaistaliittymät säilyvät toistaiseksi ennallaan. Aloitamme yhtenäistämistoimenpiteiden suunnittelutyön nyt syksyn aikana hyvässä yhteistyössä Kymen Puhelimen ja Telekarelian henkilöstön kanssa. Tavoitteena on, että sulautumiset saadaan päätökseen 31.12.2013 mennessä, mutta liiketoimintojen yhtenäistäminen jatkuu vielä vuoden 2014 aikana, Ari Punkkinen kertoo.
 
Vuoden vaihteessa Elisaan sulautuvat Kymen Puhelin Oy ja Telekarelia Oy. Kymen Puhelimen liiketoimintaa harjoittavat tytäryhtiöt KYMP Oy, Optimiratkaisut Oy ja Tansec Oy jatkavat sulautumisen jälkeen toistaiseksi itsenäisinä Elisan 100 %:na tytäryhtiöinä. Sulautumisiin saakka Kymen Puhelimen toimitusjohtajana jatkaa Reima Blomqvist ja Telekarelian toimitusjohtajana Pekka Pylväs. Sulautumisella ei ole välittömiä vaikutuksia Kymen Puhelimen ja Telekarelian palveluihin tai asiakassuhteisiin, eikä se edellytä toimenpiteitä asiakkailta tai sopimuskumppaneilta.
 
Lisätietoja Elisan pörssitiedotteessa osoitteessa www.elisa.fi/tiedotteet.  Menettelyohjeet Kymen Puhelimen osakkeenomistajille sekä sulautumisilmoitukset osoitteessa www.elisa.fi/sulautumisilmoitukset.
 
Lisätietoja: Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen, puh. 050 404 2204, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs