Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Kutsu: Voimaa muutokseen digitaalista kanavaa hyödyntämällä

MPS Prewise

Kutsu: Voimaa muutokseen digitaalista kanavaa hyödyntämällä

Kutsu.
Julkaistu: 15.10.2013 klo 10:00
Julkaisija: MPS Prewise

Ennen kuin koko organisaatiota koskeva muutos on jalkautunut kulmahuoneesta arjen tekoihin, on sen sisältö ja tarkoitus saattanut muuttaa muotoaan useita kertoja.

Uudistumisen suurimpia vesittäjiä ovat esimiesten riittämätön sitoutuminen muutokseen sekä muutosta tukevan monensuuntaisen ja innostuneen dialogin puuttuminen. Ilman näitä kahta tekijää jatkuvassa kiireessä ja päällekäisten muutosten riepotellessa organisaatiota yritykselle elintärkeäksikin koettu muutos saattaa helposti painua hyvänkin alun jälkeen unholaan.

Tiistaina 12.11. Prewisen aamupäiväseminaarissa käsitellään näitä organisaation suuriin muutoksiin liittyviä haasteita, ja esitellään johdon ja esimiesten työurakkaa helpottavia työkaluja muutoksen hallintaan, yhdenmukaisen informaation jakamiseen sekä avoimen keskustelukulttuurin synnyttämiseen.

Aamupäivän ensimmäisen puheenvuoron pitää MPS-Yhtiöiden toimitusjohtaja Petteri Kilpinen. Lisäksi pääsemme näkemään, miten asiakasyrityksemme Nokia on hyödyntänyt digitaalista kanavaa helpottamaan muutoksen aiheuttamaa tuskaa. Aamupäivän päättää Prewisen ja Profisson edustajien yhteinen puheenvuoro, jossa käytännön esimerkkien kautta käydään läpi sitä, millaista tukea sähköiset työkalut tarjoavat tyypillisimpiin muutoshaasteisiin.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan heti. >>
Paikkoja on rajoitetusti. Tapahtuma on maksuton.

Aika: tiistai 12.11.2013 klo 9.00-12.00. Ilmoittautuminen ja aamukahvi alkaen klo 8.30.
Paikka: Radisson Blu Royal, Runeberginkatu 2, Helsinki

Kenelle: Seminaari sopii erityisesti organisaatioiden HR- ja HRD-toiminnoista vastaaville, esimiehille ja johdolle sekä henkilöille, joiden vastuualueena on viestintä tai liiketoiminnan kehittäminen.

Prewise lyhyesti

Prewise on osaamisen kehittämisen ja muutoksen jalkauttamisen asiantuntijayritys. Prewise suunnittelee ja toteuttaa verkkoratkaisuja liiketoiminnan muutosten läpiviemiseen, myynnin ja asiakkuuden tukeen sekä osaamisen kehittämiseen digitaalisissa kanavissa. Prewise on b to b -verkkokoulutusalan markkinajohtaja Suomessa ja työllistää noin 70 asiantuntijaa. Ryhmän pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Muut toimipisteet ovat Ruotsissa, Liettuassa, Kiinassa ja Thaimaassa. Prewise on osa MPS-Yhtiöitä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs