Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Kutsu: Tervetuloa Tubecon-elokuvan pressitilaisuuteen 5.11.

Elisa Oyj

Kutsu: Tervetuloa Tubecon-elokuvan pressitilaisuuteen 5.11.

Kutsu.
Julkaistu: 02.11.2015 klo 09:58
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Viihteen ja Tubeconin Tubecon-elokuva saa ensi-iltansa perjantaina 6.11. Elokuva tarjoaa kattavan läpileikkauksen kaikille tubettamisesta kiinnostuneille. Se esitetään yksinoikeudella Elisa Viihteessä.

Tervetuloa tapaamaan elokuvassa esiintyviä tubettajia Elisa Studiolle päivää ennen ensi-iltaa. Paikalla ovat muun muassa Annika, Madcraft, AmppuRulaa ja KälliKuriirit.

Tubettajat ovat tavattavissa torstaina 5.11. alkaen klo 9.30 Elisa Studiolla (Lasipalatsi, Mannerheimintie 22–24, Helsinki).

Tarjolla on aamupalaa.

Ilmoittautumiset 4.11. klo 15 mennessä mediadesk@elisa.fi

Tervetuloa!

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki mitä viihtymiseen tarvitset – kattavin tv-ohjelmatarjonta, parhaat huippuelokuvat, runsaasti urheilua ja eniten kotimaisia elokuvia. Elisa Viihteen kotimaisten alkuperäissarjojen lisäksi palvelussa on monipuolinen valikoima tilausvideopalveluja sekä TV-kanavapaketteja.  Elisa Viihteellä on yli 200 000 kuluttaja-asiakasta ja sen henkilökohtaista mobiilisovellusta on ladattu yli 500 000 kertaa. www.elisa.fi/viihde

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs