Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Kutsu: Näin Pohjanmaan PK-yritykset digitalisoituvat

Elisa Oyj

Kutsu: Näin Pohjanmaan PK-yritykset digitalisoituvat

Kutsu.
Julkaistu: 04.11.2015 klo 10:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät ry ja Elisa kutsuvat sinut IoT Summit Vaasa -tapahtuman yhdessä järjestettävään lehdistötilaisuuteen, jossa julkaistaan Pohjanmaan yritysten digitalisaatiotutkimuksen tulokset.

Elisan, Suomen Yrittäjien ja Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien yhdessä toteuttaman kyselytutkimuksen mukaan suomalaiset PK-yritykset hyödyntävät digitaalisia työkaluja ja palveluita vielä keskimäärin heikosti. Selvä poikkeus löytyi kuitenkin kasvuhaluisista yrityksistä, jotka ovat toimialasta riippumatta edelläkävijöitä.

Pohjalaiset yritykset ovat kotisivuihin liittyvien digitaalisten markkinointikeinojen käyttämisessä pääkaupunkiseudun ulkopuolista Suomea edellä. Sen sijaan tietotyön välineitä ja johtamisen työkaluja käytetään suhteellisen vähän. Esimerkiksi sähköistä laskutusta hyödynnetään harvemmassa kuin joka toisessa yrityksessä. 

Lehdistötilaisuudessa tutkimuksen toteuttaneen Prior Konsultointi Oy:n tutkimusjohtaja Jouni Kiviniemi esittelee yksityiskohtaisesti tutkimuksen tulokset. Yritysten digitalisaatiotavoista keskustelemassa ovat Elisan Yritysasiakkaat-yksikön johtaja Timo Katajisto, Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja Hippi Hovi sekä Elisan aluejohtaja Harri Kivimäki.

 

Aika: Tiistai 10.11.2015 klo 10-11

Paikka: Muotoilukeskus MUOVA, Wolffintie 36 F 11, Vaasa

Ilmoittautumiset: Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen maanantaihin 9.11. klo 12 mennessä mediadesk@elisa.fi tai 050 305 1605.

 

Lehdistötilaisuuden jälkeen olet tervetullut osallistumaan Elisa IoT Summit Vaasa -seminaariin:

http://hub.elisa.fi/elisa-iot-summit-vaasa-10-11-2015/

 

Tervetuloa,

Henri Kuokka

Viestintäpäällikkö

Elisa Oyj

 

Lisätietoja:

Harri Kivimäki, Elisa Oyj, aluejohtaja, 0500 661 841, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Henri Kuokka, Elisa Oyj, viestintäpäällikkö, 050 355 2080, etunimi.sukunimi@elisa.fi

 

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs