Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Kutsu medialle Soneran datakeskuksen peruskiven muuraustilaisuuteen 4.5.2016

Telia

Kutsu medialle Soneran datakeskuksen peruskiven muuraustilaisuuteen 4.5.2016

Kutsu.
Julkaistu: 22.04.2016 klo 09:34
Julkaisija: Telia

Sonera perustaa Suomen suurimman, kaikille yrityksille palveluja tarjoavan avoimen datakeskuksen. Datakeskuksen rakentaminen parantaa digitaalisen liiketoiminnan mahdollisuuksia ja varmistaa osaltaan, että sen tuoma hyvinvointi pysyy Suomessa.

Soneran datakeskus valmistuu vuoden 2017 aikana ja rakentaminen on nyt edennyt perustusvaiheeseen. Valmistuessaan datakeskus on noin 33 000 m2 kokoinen ja sinne mahtuu jopa 200 000 palvelinta. Datakeskuksen tuleva kapasiteetti on 24 MW.

Kutsumme median edustajat peruskiven muuraustilaisuuteen.

Aika: keskiviikkona4.5.2016 klo 10–12

Paikka: Soneran juhlateltta, Höyläämötie 2, Helsingin Pitäjänmäki

Tilaisuuden ohjelma

  • Tervetuliaissanat, toimitusjohtaja Valdur Laid, Sonera
  • Juhlapuhe,  liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner
  • Helsingin kaupungin tervehdys, kaupunginjohtaja Jussi Pajunen
  • Peruskiven muuraus
  • Lounas

Tilaisuuden juontaa Soneran yritysliiketoimintajohtaja Petri Niittymäki.

Pyydämme tilaisuuden luonteen vuoksi ennakkoilmoittautumisia torstaihin 28.4.2016 mennessä Soneran lehdistöpalveluun sähköpostitse communications-fi@sonera.com tai puh. 020 406 0235.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt viestintäpäällikkö Essi Pekkala-Jokinen, puh. 040 530 8284 tai essi.pekkala-jokinen@teliasonera.com.

Tervetuloa!

 

Sonera on uuden sukupolven operaattori, jonka palvelut mahdollistavat sujuvampaa arkea, valinnan vapautta ja uusia mahdollisuuksia kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille. Soneralla oli vuoden 2015 lopussa noin 4,4 miljoonaa liittymäasiakasta ja noin 3700 asiantuntijaa töissä. Sonera edistää digitalisaatiota muun muassa investoimalla vuosittain n. 200 miljoonaa euroa suomalaisten verkkoyhteyksiin. www.sonera.fi

Sonera on osa kansainvälistä Telia Company -konsernia. Tarjoamme toimivat ja kilpailukykyiset yhteydet ympäri maailmaa helposti ja huolettomasti. Toimintamme nojaa vastuullisen liiketoiminnan periaatteisiin. Lue lisää meistä www.teliacompany.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs