Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Kutsu Marco Bjurströmin ja kumppaneiden uusimman projektin lehdistötilaisuuteen

Elisa Oyj

Kutsu Marco Bjurströmin ja kumppaneiden uusimman projektin lehdistötilaisuuteen

Kutsu.
Julkaistu: 19.10.2015 klo 10:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Shed Helsinki mahdollistaa lapsille ja nuorille oman estradin, jossa jokaisella yksilöllä on mahdollisuus tulla nähdyksi juuri sellaisena kuin hän on – kauniina ja arvokkaana.

Tervetuloa kuulemaan Marco Bjurströmin ja kumppaneiden uusimmasta projektista Elisan pääkonttorille Helsingin Pasilaan perjantaina 23.10.2015 kello 10.

Shed Helsinki on uusi valtavirrasta poikkeava hanke, jossa matka on määränpäätä merkityksellisempi. Shed Helsinki tarjoaa erilaisille lapsille ja nuorille tilaisuuden olla esillä omina, ainutkertaisina yksilöinä. Yhdessä ja turvassa, Marco Bjurström luonnehtii.

Tiedotustilaisuudessa on mahdollista tavata myös tunnetun ja omintakeisen brittiläisen yhteiskunnallisen Chickenshed-teatterin visionäärejä ja tekijöitä. Teatteri on toiminut Lontoossa 40 vuotta. Sen keskeisiä tukijoita oli muun muassa prinsessa Diana.

Teatterin koskettavat ja elämänmyönteiset tuotannot ovat olleet tärkeässä roolissa myös Shed Helsingin syntytarinassa.

Elisa on mukana Shed Helsinki -projektissa.

 

Aika: Perjantai 23.10.2015 kello 10

Paikka: Elisa, Ratavartijankatu 5 (Pasila), saavuttaessa ilmoittautuminen aulassa

Ilmoittautumiset: Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen torstaihin 22.10.2015 mennessä mediadesk@elisa.fi tai 050 305 1605.

 

Liitetiedostot

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs