Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » KUTSU Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan tilannetta käsittelevään seminaariin 19.9.2014 klo 10-12.30

Suomen Lähetysseura

KUTSU Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan tilannetta käsittelevään seminaariin 19.9.2014 klo 10-12.30

Kutsu.
Julkaistu: 02.09.2014 klo 11:19
Julkaisija: Suomen Lähetysseura

Syyskuun 19. päivä pidettävässä seminaarissa asiantuntijat pohtivat Lähi-idän yhteiskunnallista tilannetta

Suomen Lähetysseuran tiloissa 19.9. klo 10.00-12.30  järjestettävässä seminaarissa pääpuhujina ovat kristillisen satelliittitelevisio SAT-7:n toiminnanjohtaja Terence Ascott ja arabiankielisen ohjelmakanavan johtaja Rita Elmounayer. 

SAT-7 on vuonna 1996 perustettu tunnustustenvälinen järjestö. Kristillisestä taustasta se toimii sillanrakentajana eri uskontokuntien välillä. Arabian, turkin ja farsin kielellä lähetettävät ohjelmat tavoittavat noin 20 miljoonaa katselijaa. Niitä valmisteltaessa ollaan jatkuvasti ajan hermolla ja huomioon otetaan aina kohdemaan kulttuuriset, poliittiset ja uskonnolliset olosuhteet.

Ascott on työskennellyt 40 vuoden ajan mm. Libanonissa ja Egyptissä. Nykyään hän toimii satelliittitelevisiojärjestön toiminnanjohtajana. Hän puhuu Lähi-idän tämänhetkisestä poliittisesta tilanteesta.

Elmounayer on syntynyt Libanonissa ja toimii nyt SAT-7:n arabiankielisten kanavien ohjelmajohtajana. Hän kertoo, miten SAT-7:n ohjelmatoiminta reagoi arabimaailman tämänhetkisiin muutoksiin.

Lähetysseura on ollut mukana järjestön toiminnassa alusta lähtien. Lähetysseuran Lähi-idässä toimiva yhteistyökumppani Jordanian ja Pyhän maan evankelisluterilainen kirkko on edustettuna järjestön hallituksessa.

Seminaari on maksuton ja avoin, se pidetään englanniksi. Ohjelma ohessa.

Ilmoittaudu seminaariin viimeistään 12.9 eveliina.salonen@suomenlahetysseura.fi tai puhelimella 020 712 7229

Jos olet kiinnostunut haastattelemaan Terence Ascottia tai Rita Elmounayeria, järjestämme sinulle ajan torstaina 18.9. Ota yhteyttä viestintäpäällikkö Paula Laajalahteen paula.laajalahti@suomenlahetysseura.fi tai puh. 043 8242 153

***

Lisätietoja järjestöstä www.sat7.org

Videoita SAT-7:n työstä: https://www.youtube.com/user/SAT7Network/videos

SAT-7 Facebookissa https://www.facebook.com/SAT7Network

Liitetiedostot

Suomen Lähetysseura on vuonna 1859 perustettu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö, joka toimii 30 maassa yhteistyössä paikallisten kirkkojen ja järjestöjen kanssa. Lähetysseura on myös ulkoasiainministeriön kumppanuusjärjestö ja yksi Suomen suurimpia kehitysyhteistyöjärjestöjä. www.suomenlahetysseura.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs