Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Kutsu Elisan kyberturvallisuuskiertueelle

Elisa Oyj

Kutsu Elisan kyberturvallisuuskiertueelle

Kutsu.
Julkaistu: 19.11.2015 klo 12:12
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisan valtakunnallinen kyberturvallisuuskiertue saapuu Kotkaan 26. marraskuuta. Merikeskus Vellamossa järjestettävässä tilaisuudessa voi tutustua turvallisuuden sekä digitalisaation uusimpiin teemoihin. Näitä ovat muun muassa älykkäät lähiverkkoteknologiat ja reaaliaikaisen tiedon hyödyntäminen johtamisessa, jotka omalta osaltaan tukevat tuottavuusloikkaa.

Tapahtumassa asiantuntijat esittelevät muun muassa simuloidun palvelunestohyökkäyksen ja näyttävät, kuinka verkkorikollisuudelta ja tahattomilta vahingoilta voi suojautua. Esittelyjä varten Kotkaan saapuu Elisan digirekka.

Merikeskus Vellamossa voi perehtyä esimerkiksi asioiden ja esineiden internetin (IoT) tuomiin uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Tilaisuudessa kerrotaan Elisan ja Suomen Yrittäjien toteuttamasta, pienille ja keskisuurille yrityksille suunnatusta tutkimuksesta.

 

Paikka ja aika:

Kotka 26.11.2015, Merikeskus Vellamo, Tornatorintie 99, kello 10, 12 ja 14.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Elisa Oyj/Mediadesk, p. 050 305 1605, mediadesk@elisa.fi

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs