Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Kutsu Elisan DigiSote-kiertueelle

Kutsu Elisan DigiSote-kiertueelle

Kutsu.
Julkaistu: 15.02.2016 klo 12:30
Julkaisija: Elisa kutsu

Elisan valtakunnallinen DigiSote-kiertue saapuu Joensuuhun keskiviikkona 17. helmikuuta. Tapahtumassa pohditaan muun muassa millainen rooli teknologialla on terveydenhuollon kehityksessä ja miten tulevaisuuden digitaalinen sairaala toimii.

Digitaalisuus näkyy jo terveydenhuollon videovastaanotoissa, mutta millainen rooli teknologialla tulee laajemmin olemaan terveydenhuoltomme kehityksessä? Miten tulevaisuuden digitaalinen sairaala toimii? Kuinka tiedolla johtaminen luo kustannussäästöjä ja parantaa hoitotyön laatua? Miten potilaat voivat itse tehdä sairauden diagnosointiin ja seurantaan tarvittavia etämittauksia kotonaan?

Muun muassa näihin kysymyksiin vastataan luentojen, demojen ja esimerkkien voimin Elisan valtakunnallisella DigiSote-kiertueella, jonka pysähtyy Joensuussa 17. helmikuuta.

Tervetuloa kurkistamaan terveydenhuoltomme nykypäivään ja digitaaliseen tulevaisuuteen yhdessä Elisan, IBM:n ja Ciscon asiantuntijoiden kanssa

 

Aika:               keskiviikko 17.2.2016 klo 08.30-12.00

Paikka:           Sokos Hotel Kimmel, Itäranta 1, Joensuu

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Elisa Oyj, Carolina Koivisto, p. 050 506 2141, carolina.koivisto@elisa.fi

 

Ohjelma

8.30 Ilmoittautuminen ja kahvit

9.00 Digitalisaatio – eväät sote-loikan tekemiseen, Annika Vilkki, Elisa

Älyä soteverkkoihin, Kari Hamari, Cisco

Telelääketieteen vaikutukset ammattilaisen ja potilaan näkökulmasta, Tuomas Mäkynen, Elisa

TAUKO

IBM Watson - Datasta terveyttä ja hyvinvointia, Petri Vuorinen, IBM

eLääkäripalvelut –  ratkaisu perusterveydenhuollon ongelmiin, Sami Similä, Trinitas

DEMOJA

 12.00 Tilaisuus päättyy

  

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs