Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Kuluttajat mukana suunnittelemassa Sonera Viihteen uutta mediaboksia

Telia

Kuluttajat mukana suunnittelemassa Sonera Viihteen uutta mediaboksia

Tiedote.
Julkaistu: 17.10.2016 klo 13:30
Julkaisija: Telia

Sonera Viihde saa uuden mediaboksin, jonka suunnittelussa on kuunneltu kuluttajien näkemyksiä. Youtube tulee osaksi Sonera Viihteen kattavaa tarjontaa.

Asiakaspalaute ja kuluttajatutkimukset osoittavat, että viihde- ja TV-palveluita käyttävät suomalaiset arvostavat uutta tekniikkaa, laitteiden designia ja nopeaa suoratoistoa. Toimiva käyttöliittymä ja kaukosäädin täydentävät käyttäjäkokemuksen.

Sonera Viihteen uusi mediaboksi vastaa asiakkaiden odotuksiin ja yhdistää tärkeimmät viihdepalvelut samaan palveluun. Sonera Viihde laajakaistalla -palvelun käyttäjällä on jatkossa laaja ja jatkuvasti päivittyvä sisältövalikoima samassa palvelussa, helposti käytettävissä omasta tv-laitteesta riippumatta.

Ensimmäisenä uutuutena Sonera Viihteen mediaboksiin tulevat Youtuben sisällöt. Suosituin nettivideopalvelu täydentää Viihteen sisältövalikoimaa, joka kattaa jo nyt tv:n peruskanavia HD-versioineen, laajan valikoiman ohjelmakirjastoja, kanavapaketteja ja automaattitallenteita sekä Suomen laajimman videovuokraamon.

”Soneran tuoreimman Koti ja TV -tutkimuksen mukaan jo noin puolet suomalaisista katsoo sisältöjä Youtubesta. Suosittujen nettisisältöjen tuominen samaan tv-palveluun on juuri sitä saumattomuutta, jota asiakkaat viihdepalvelulta odottavat”, sanoo Soneran TV-palveluista vastaava Henrik Laine.

”Huippusisältöjen lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman sujuvan ja mukavan käyttökokemuksen. Siksi uutta mediaboksia on kehitetty yhdessä asiakkaiden ja parhaiden kumppaneiden kanssa”, Laine jatkaa.

Uusi mediaboksi on suunniteltu käyttäjiä kuunnellen

Sonera Viihteen uusi mediaboksi on Arriksen valmistama uuden sukupolven medialaite, joka sopii tyylikkään suunnittelun ja entistä pienemmän koon ansiosta hyvin suomalaisiin koteihin. Laite on edellistä sukupolvea huomattavasti tehokkaampi, ja ohjelmat käynnistyvätkin sillä vain sekunneissa.

Käyttäjät ovat olleet suunnittelemassa myös laitteen kaukosäädintä. Kaukosäädin esimerkiksi toimii Bluetooth-yhteyden ansiosta ilman että sillä tarvitsee tähtäillä mediaboksiin. Kaukosäätimen on suunnitellut alan johtava valmistaja Ruwido.

Uusi mediaboksi tulee myyntiin 17.10. alkaen. Sonera Viihteen nykyasiakkaat voivat hyödyntää edullisia tarjouksia boksinsa päivittämiseksi uuteen versioon.

Lisätietoja medialle:

Soneran viestintä
Puh: 02040 54000
Sähköposti:
communications-fi@sonera.com

Sonera on uuden sukupolven operaattori, jonka palvelut mahdollistavat sujuvampaa arkea, valinnan vapautta ja uusia mahdollisuuksia kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille. Soneralla oli vuoden 2015 lopussa noin 4,4 miljoonaa liittymäasiakasta ja noin 3700 asiantuntijaa töissä. Sonera edistää digitalisaatiota muun muassa investoimalla vuosittain noin 200 miljoonaa euroa suomalaisten verkkoyhteyksiin. www.sonera.fi

Sonera on osa kansainvälistä Telia Companya. Tarjoamme toimivat ja kilpailukykyiset yhteydet ympäri maailmaa helposti ja huolettomasti. Toimintamme nojaa vastuullisen liiketoiminnan periaatteisiin. Lue lisää meistä www.teliacompany.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs